Ъгълчето на Polinabg

Отдавна ми се искаше да си ушия фарче на Дименшънс и вече си имам.И първите ми френски възли.

Последно редактирано:
И на мен отдавна ми се иска да си го ушия това фарче.............:loveglasses: Направо ти завидях за него....:kissyou: А френските възли са ти просто перфектни!!!:clap:

Браво за фарчето и за валентинката на Маргарет Шери. Много ми харесаха, както и останалите ти неща, де.

Прекрасни са, Поля и гобленчетата и картичките, много се радвам, че днес ги видях на живо и си имам и аз картичка от теб :kissyou:

Много хубави наистина , поздравления , момичета гледам ви красотите и ме вдъхновявате ! ще ми се да опитам от това ,да направя онова , направо си обичам форума :crazy::kissyou:

Много хубави наистина , поздравления , момичета гледам ви красотите и ме вдъхновявате ! ще ми се да опитам от това ,да направя онова , направо си обичам форума :crazy::kissyou:

Фарчето е перфектно, а фрнските възли - идеални :clap:, а картичките са много оригинални :clap:

Прекрасни са, Поля и гобленчетата и картичките, много се радвам, че днес ги видях на живо и си имам и аз картичка от теб :kissyou:
ти щото бе срущу Поля видя картичките , ама ние "с гайдите" ще ги гледаме на снимка -друг път да знаем къде да сядаме :D

ти щото бе срущу Поля видя картичките , ама ние "с гайдите" ще ги гледаме на снимка -друг път да знаем къде да сядаме :D
Ами свиркайте,бе хора!Аз не разбрах кой какво видя-каталози,гоблени,картички,подаръци...По едно време не знаех кое къде е.Като стигнеше нещо до мен и прибирах в чантата,да не го забравя.Другият път нищо не прибирам,докато всички не кажат,че са видели.

направо серийно производство :D-Поля тази последната пеперудата от бирените картончета ли е ?

Много красиви стилни картички!!!:loveglasses: Както и всичко сътворено от теб разбира се!!!:clap:

Картичките ти са уникални ,притежателите им са щастливци!Винаги ме изненадваш с нещо различно и много красиво ,продължавай все така да надхвърляш с всяко начинание себе си !

Поредният в колекцията по картини на любими художници.Този го правих по картина на Анна Разумовская.Първоначално мислех да го шия 1:1 и така направих схемата.После реших,че мацката ще е с кръстче,фона- с полукръстче с 4 нишки,а рамката- с полукръстче с 2 нишки.Исках да подчертая контраста между фона и рамката.Ших го по същата схема 1:1,като на място решавах къде да е кръстче,къде-полукръстче.Сега,след като вече е готов,рамката ми се струва много бледа и си мисля,че трябваше да си го ушия 1:1-щеше да стане по-нежен и фона щеше да изглежда по-добре.

Назад