на KAMELLIA ушитите гоблени...:)

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Аз пък даже не съм разбрала, че си бременна! Пожелавам ти леко раждане и много щастливи моменти :kissyou:

:kissyou: още едно шалче, което по ме радва като цветова гама :loveglasses:

8e52e82803d9t.jpg
[/URL][/IMG]

cfb5ca193b99t.jpg
[/URL][/IMG]

Ехееее, купила съм си точно същата прежда, но не съм стигнала до нея . Би ли споделила на колко бримки я плете, че се чудя, а твоя изглежда много добре. А и какво става с бебо... всички май с теб чакаме.. :D

Ехееее, купила съм си точно същата прежда, но не съм стигнала до нея . Би ли споделила на колко бримки я плете, че се чудя, а твоя изглежда много добре. А и какво става с бебо... всички май с теб чакаме.. :D

Преждата се казва Ча Ча Ча. Аз лично плета само опаково на 3 бримки през една. Към самата прежда имаше пак инструкция и клипче в нета също,но информацията от двете лекичко се разминава :D
Много им се кефя на тези цветенца, които се образуват :loveglasses:

Ками, да ти е жива и здрава дъщеричката и всички покрай нея! :kissyou: :kissyou: Благодаря за отговора - в магазина също ми казаха на три бримки, ама ми се струваше, че е малко. Но сега като видях твоя шал вече имам кураж и скоро ще се похваля и аз :idea:

За много години, приятели! :kissyou:Да се разпиша и аз през 2013г. с нещо готово вече :)
Две картички за приятелки шити в последният момент преди срещите ми с тях-
794d831480e9t.jpg
[/URL][/IMG]​

Това зайче е с вълнени конци. Готов комплект на Роял Париж, донесен ми от там още лятото, но го завърших вчера -
93d766110de3t.jpg
[/URL][/IMG]​

a1afc1746581t.jpg
[/URL][/IMG] от серията калинки снежни човечета :)

И част от мартениците:

ca09aadf1b36.jpg
[/URL][/IMG]

f3000a5126d5.jpg
[/URL][/IMG]

a803da89b03f.jpg
[/URL][/IMG]

Кога успяваш с две мъничета да направиш и толкова красоти............. :clap::clap::clap:

По нощите работим, по нощите :D Не е мн, ама не е без хич. Благодаря Ви:kissyou:

e8ecaca10f61.jpg

4f3ee3fd1d4f.jpg

35541a1eed86.jpg
Подарък за РД е розичката. Дано се хареса.

Ками, ти си машина за красота.Поздравления за всичко,което сръчните ти ръце са сътворили.:kissyou:

Назад