на KAMELLIA ушитите гоблени...:)

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Tи спиш ли бе жена? Ками,поздравления!!!Явно малките сладуранки са били добрички ,та мама е сътворила толкова красоти!!!

Абе има тука нещо ама какво ли???? :) или скрити някъде малки помощници джудженца или някоя тайна работилничка??? Има нещо, има. То бива, бива ама ти спирка нямаш ;)))))))) браво поздравления все хубави неща а мартеничките ми напомнят, че скоро идва топлото.... ;)

Ками, слънчице, изделията ти са красиви и слънчеви като теб самата, а каката само как е пораснала...И да не забравиш да ми се обадиш като си във Варна.:kissyou:

Още едно подаръче е готово:) Една седмица след РД на Макси, но важното е че успях да го направя преди да си дойде в България през май месец :) Рамкирането ще оставя на получателите му, защото ще пътува чак до Австралия.

Благодаря! :loveglasses:Ето и последните рамкирани. Малко са застъпили мънистата с паспартуто, боде ми на очите, но не мога да ги отворя, защото гръбчето е с каквата лепяща хартия. Тръгват на път и двата днес. Дано се харесат на получателите си :)

Назад