на KAMELLIA ушитите гоблени...:)

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Браво за великолепието с което си ни дарила!Прекрасни неща, като непипнати с ръце.Хиляди :kissyou: и успех!

Ками, дръвчетата са прекрасни. :clap::clap::clap: Камъните, които си използвала полускъпоценни ли са или са минерали и откъде ги намираш?

Вени, полускъпоценни са :) Най- изгодно е да се купуват на наниз. По магазините за бижута и мъниста продават поне тук във Варна.

Ох, да ВИ се оплача, че съм бясна. Преди малко ми се обади майка ми, че взела Италианската приказка рамкирана, ама са ми я развалили. Не са опънали горната част като хората и мн ме е яд и е на 200 км сега. Само да си отида и я отварям и опъвам аз. Винаги като дам за първи път нещо с мъниста някъде, с изкл. на едно ателие в Сливен бера ядове.

Браво Ками, страхотни дръвчета!:clap:
И гобленчето ти е станало перфектно.
Да са ти честити!:clap::kissyou::clap:

Да покажа, как са си оставили ръцете в/у приказката:zippie:

5904bfa7782ft.jpg
[/URL][/IMG]

f98d1d949c61t.jpg
[/URL][/IMG]

a101cd1f82b1t.jpg
[/URL][/IMG] и мънисто са ми скъсали :PP

Ще я дам за оправяне на др място...

Тц тц тц... тези са много зле. :uhhhh: То си е за яд работа. Направи им рекламация и да ти върнат парите, бива ли такова нещо?

Жалко наистина, аз затова сама си опъвам гоблените, поръчвам си само рамката и стъклото!

Изработката ти е прекрасна, но тези хорица направо си просят скандал. Не трябва да оставяш нещата така.

Поздрави :kissyou:

Как може такова нещо,така сбръчкана да ти я върнат? Чак аз се ядосах!
Направи рекламация И НЕ ИМ Я ОСТАВЯЙ ДА Я ПРЕПРАВЯТ ( ДА СЕ УЧАТ КАТО СЪСИПВАТ ПРЕКРАСНИЯ ТИ ТРУД)..
От скромния ми опит с рамкиране на мъниста знам,че за да не стават гафове задължително гобленът се рамкира с паспарту, което повдига и така има малко място за мънистата.
И аз вчера оставих 2 стари гоблена за прерамкиране, :( сърцето ме заболя да плащам повторно, но какво да се прави..

Приказката ще я дам на някой да е опъне хубаво на машина. Няма как да им правя рекламация, т.к. съм на малко повече от 200 км, а и платих цялата сума предварително.

Ето последното завършено от мен:)

5377bd583920.jpg

Благодаря!​

Минавам да покажа последно от мен:) Този шал с прежда Ча Ча Ча от новата колекция есен зима 2012-2013г.

b86af668bd5c.jpg

a94a0443ce20.jpg

Ками, шала е прекрасен, както и патето, и мънистената икона, и Сиянка! Поздравления и целувки!

Благодаря Ви! :kissyou:
Светле, ами има промяна ама само в линийката:D Мина ми термина, но сме още 2 в 1 и чакаме...:baby: За преносване линийка няма :D

Назад