Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Nelia
  • Начална дата Начална дата
Всички неща са много красиви тук! Прекарах приятни мигове в твоята страничка, за което ти благодаря! Като любител на морската тематика бих се радвала много ако споделиш с мен схемите на тези прекрасни лодки!:clap::kissyou:

veneta_az , ших ги на Аида 16. Не са големи,получиха се 15/20см в завършен вид.
ovne,изпратих ти схемите.

:kissyou:Благодаря още веднъж на всички посетили моята страничка!

Nelia, за първи път попадам в твоята страничка и се чудя как досега съм пропуснала толкова много красота и стил създадени от твоите ръце. Всичко е толкова прекрасно.Последните два гоблена "Далечна Италия" и "Лодките" виждам за пръв път и просто съм очарована:loveglasses::kissyou:

Да раздвижа темата...:D
Най-после готов е поредния Дим! Показвам ви го,сега е на рамкиране до няколко дни и в рамчица ще го покажа.

Невероятен е!!!! А и доста труден за шиене - като повечето от златната колекция на Дименшън. Браво за търпението, прекрасния избор и прецизната изработка! :clap: :clap: :kissyou:

Страхотно се е получил, много обичам такива гоблени с животни и къщурчици! Браво на теб! :clap::clap::clap:

Прекрасен е!:clap:Моята комплектовка ме чака,но имам още малко да завърша обещания гоблен на дъщеря ми и го започвам.:idea:

Благодаря за похвалите!:kissyou:
Ето го и вече в рамка
И на стената до другите пейзажи на Дименшънс

Назад