Моите гоблени

Яйчицата са много по-хубави ,просто Галя не умее да снима / като мен/.А тази мацка е вече мнооооого по-нагоре готова,Галя се е забакнала с пролетно почистване и не снима.Става много красива.....

Благодаря ви мили момичета за чудесните думи. След такива похвали желанието ми да шия със същото темпо е още по голямо. Днес намерих във форума другарчето на моята мацка, която скоро ще е готова. Моля който и има схемата и ключа да ми я прати... Благодаря Ви!!!:kissyou:

Последно редактирано:
Най-после съм готова и с контура... предстои и пране и рамкиране....

Докото се мъчик с контура, уших и тази основа за часовник която ще подаря на моя приятелка за нова къща:kissyou:

Прекрасни са и мацката и слънчогледовия часовник! Приятелката ти сигурно ще е много щастлива! :clap: :clap: :kissyou:

Галя, голяма скорост си набрала.И мацката и часовника са идеални.Остава само "обличането"Давай следващия

Светланке "Обличането" е по твоята част миличка :idea: събирам ги за октомври:kissyou:

Последно редактирано:
Гале браво на теб, изпуснах те от очи и вече не мога да те стигна. Часовника е много красив а за мадамата направо нямам думи. Станала е неотразима :clap: :clap: :kissyou:

Това е следващият гоблен с който се заемам днес. Старо моделче, но много си го харесах.:kissyou:

Дамата е станала страхотна!:clap::clap::clap:

Задължително трябва да и ушиеш и другарчето!

Мнаго ви благодаря милички, че надничате и в моята темичка! Обичам ви:kissyou:

Малко да си поосвежа темичката с последния ми завършен гоблен

Ехееееееее,браво!!!!Много сполучлива е станала!!!!♥♥♥

:clap: Гале , браво на теб, ти си нашата гордост. Ние двете с Дида като не шием поне ти покажи, че да се засрамим :kissyou::kissyou:

Назад