Моите гоблени

Малко коледно настроение и в моята темичкаТези три минита мисля да оформя като картички, но още несъм решила как точно да изглеждат:confused:

Работно момиче излезе ей, кога успя :clap: . Гале много са хубави, браво на теб ама искам да ги видя :kissyou:

Всички са сладури, :clap::clap: :clap:но аз за картичките бих се замислила дали да ги оформя така.............. То зависи и за кой са, но мен ме притеснява това, че повечето картички отиват в коша в един момент /говоря за хора не познаващи нашето хоби/.......... Аз снощи пробвах с филц и за моя изненада се оказа освен приятно и лесно, особенно като взех остра игла......:gipsy:

Коледното настроение ме впечатли много, страхотни са.Мишчицата също не им отстъпва, браво!

Прекрасни са - и Мишо, и коледните мотиви! Но за коледните и аз бих ти препоръчала да не ги хабиш на картички. По-добре ги приший на коледни ботушчета или банери, или пък ги оформи като гобленчета с подходящо фотопаспарту - мисля че така повече ще се ценят от тези, за които са предназначени.:idea:

Благодаря ви много за чудесните идеи, които ми дадохте:kissyou:аз и без това все още несъм решила как точно да ги оформя, но идеята с фото паспарту ми допадна много,може би защото другите неща незнам как се правят:D

Минаха вече празниците и се заемам сериозно с моята зима, ето и малко етапче от нея:kissyou: снимката не е първо качество но....

Голям напредък...............
Давай, заслужава си ...........
Много е красив...........

Най-после съм готова, с изключение на контура и френския възел, но и това ще стане...

Назад