Лили 27 Ноември 2011 #43 Наде много е красиво.С удоволствие ще пием кафенце само да не го забравиш за срещата и аз да успея да дойда.:kissyou:
Наде много е красиво.С удоволствие ще пием кафенце само да не го забравиш за срещата и аз да успея да дойда.:kissyou:
Vili_SS 27 Ноември 2011 #44 Благодаря, ще се възползвам от поканата за кафе в това прекрасно кафене :clap: :clap: :clap:
Ge4i1970 Гобленар 27 Ноември 2011 #47 Наде, да го донесеш във вторник, че ще те върна да знаеш! Много хубав е станал, :clap: !
venipetgab 27 Ноември 2011 #49 Ле-леее , това е любимото ми кафе! Не мога да се стърпя - идвам и аз. :clap::clap::clap: Истинска прелест!:kissyou:
Ле-леее , това е любимото ми кафе! Не мога да се стърпя - идвам и аз. :clap::clap::clap: Истинска прелест!:kissyou:
decor 27 Ноември 2011 #50 И аз се записвам за кафенце и както знаете по стара традиция от мен е тортичката
sianie35 Гобленар 28 Ноември 2011 #55 Очарована съм...!Аз няма да дойда на кафе-ще остана отвън да се порадвам на морето и на цялата тази красота!:yes: Поздравявам те!:clap: Последно редактирано: 28 Ноември 2011
Очарована съм...!Аз няма да дойда на кафе-ще остана отвън да се порадвам на морето и на цялата тази красота!:yes: Поздравявам те!:clap:
NADIA_VT 28 Ноември 2011 #58 Момичета, благодаря Ви за поздравленията и хубавите думи! :kissyou: Всички желаещи са добре дошли в кафето. Като гледам каква голяма компания се е заформила, надявам се ще си прекараме чудесно. :kissyou::cookies:
Момичета, благодаря Ви за поздравленията и хубавите думи! :kissyou: Всички желаещи са добре дошли в кафето. Като гледам каква голяма компания се е заформила, надявам се ще си прекараме чудесно. :kissyou::cookies:
zdrave 28 Ноември 2011 #59 Много хубав гоблен :clap:и аз съм го запланувала Последно редактирано: 30 Ноември 2011