Dimensions 35157 - Приморско кафе

• Началник на темата Началник на темата NADIA_VT
  • Начална дата Начална дата
Ovne, като го завърша задължително двете ще си пием кафето в него. Ако има и други желаещи може да се присъединят към нас. Всички са поканени.
Didsi, напредъка е толкова бърз поради две причини: първо с голям мерак го шия и второ в момента съм отпуска. От следващата седмица темпото рязко ще спадне. :)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ много е красиво .Наде пази мострички ще го шия да знаеш.Чудесно става.:kissyou:

А без мене на къде? :confused: И аз съм на линия, че ми се пие кафенце с вас, а и тортичка от Светлето ми се хапва. :idea::kissyou:

Я, пък ти, как можа да си помислиш, че сме те забравили?:confused:
И ти си в списъка по дефиниция, не е нужно да се записваш специално!:D:kissyou::idea:

Страхотна компания се заформя за кафето - то за такова приказно кафе това и трябва!:kissyou: не се притеснявай,че отпуската свършва - нали меракът за шиене не свършва! Стискам палци, още малко е останало до края.

:D:clap:Хайде ,че сезонът ще свърши,докато има топли дни да го изпием кафенцето!:loveglasses: Чудесен гоблен!:greeneye:

А тук, в завършен вид:

Все още не съм го изпрала и изгладила, но нямах търпение да Ви го покажа. Макар и завършен през зимата, всички желаещи са поканени на кафе в него! :idea: :coffee: :cookies::kissyou:

Назад