ВЪРТЕЛЕЖКА 3

Zezata, много си бърза, благодаря ти :kissyou:!

Тайничко се надявам до края на играта и други да се зарибят по любимата ми фирма :greeneye:

Ето и моята снимка:

Видях се в чудо с този контур, понеже цветовете в легендата са много близки и ако съм разменила някои.......дали ще има:bong
ето още едно яйце:

Последно редактирано:
Момичета, депресирате ме:scared: Аз още не съм получила робина за шиене, а вие вече готови показвате :uhhhh:

Юра
, много благодаря! Много е готин тигана :kissyou: Много хубав робин съм си избрала :D

И така, и аз приключих:

nikol, използвах шрифта на робинчето ти за надписа на никчето, че да не се различават. Направих го хоризонтално, вертикално нещо не ми хареса.
Обаче ако нещо не е добре, казвай докато не съм го метнала на Дорис. :D
Току що снимах на нощно осветление, затова не ми търсете кусури на снимките. :idea:
Ало Варна, да пращам ли по-рано?

И така, и аз приключих:

nikol, използвах шрифта на робинчето ти за надписа на никчето, че да не се различават. Направих го хоризонтално, вертикално нещо не ми хареса.
Обаче ако нещо не е добре, казвай докато не съм го метнала на Дорис. :D
Току що снимах на нощно осветление, затова не ми търсете кусури на снимките. :idea:
Ало Варна, да пращам ли по-рано?

ООО, супер са станали бисквитките:yes: и никът също, идеален е, нищо не променяй! И благодаря :kissyou:!

Ps. Аз мислех, че няма да има място за никовете, затова писах да са вертикално, но така е по-добре.

Моите сърчица стават много сладки! Благодаря на Бисквитка.

Момичета, тъй като смених шрифта, как мислите, дали да изпратя на всички по и-мейл схемата на новия или да изпратя на следващата дама в графика писмо със схемата, а тя след това да го сложи в робина? Кажете как ще ви е по-удобно.

Последно редактирано:
Моите сърчица стават много сладки! Благодаря на Бисквитка. Аз ще изпратя утре или в четвъртък - в краен случай.

Момичета, тъй като смених шрифта, как мислите, дали да изпратя на всички по и-мейл схемата на новия или да изпратя на следващата дама в графика писмо със схемата, а тя след това да го сложи в робина? Кажете как ще ви е по-удобно.

Mimik я качи шрифта тук, да си го дръпнем всички.
А пък моето робинче вече е пристигнало у Катя.

Миме, качи го някъде и да си го дръпнем или пък го дай като споделен файл през абв-то / май всички имаме пощи там/. Къде ще пращаш и писмо.

Опа, с Цецито сме писали по едно и също време май.

Днес взех от пощата робина на Нели.
В понеделник изпращам ключовете на Дорис към Бисквитка.

Назад