ВЪРТЕЛЕЖКА 3

Ох, аз ако ви кажа от мерак каква голяма бела направих.................:uhhhh:
Нали имам повечко мотивчета да шия и като съм наела баира без да искам съм ушила и на Никол мотивчето. / като си мислех, че то е свободно/
Писах и на ЛС да и предложа друго, но не е влизала във форума май...
Как беше поговорката за бързака кучка ...................:confused:
Дано не ми се сърди много........

zezata, изобщо няма да се разсърдя ако не ми пише името. Мисля, че изобщо не е задължително в робините да се изписва име, а понякога наистина не изглежда и добре с имената. Зависи от робинчето май.

Нелка,
аз като гледам и твоето няма нужда от никове - ма както кажеш :idea:
Не виждам място за сръдня - всеки сам си определя визията на робина.
:kissyou:

Здравейте момичета, не бях влизала във форума, защото отсъствах от страната. nellli няма никакъв проблем, ще ушия каквото има свободно - пиленца, теменужки, няма значение. Аз да ви призная малко съм разочарована от моята каничка, нещо много шарена се получава, да видим как ще изглежда като я завърша:confused:, малко остава.:idea:

Да показваме ли готовите за пращане робини? Аз съм готова, чудя се кога да пращам?!? Може да е още тази седмица, в края...

Момичета, заели ли сте стартова позиция?
Който иска да изпраща утре, но най-късно пратките трябва да полетят из страната в понеделник.

Имам малко да довърша, утре ще съ готова. Не успях да занеса робина на оверлог, замотах се разни други неща :(

Аз ,ще изпратя утре/живот и здраве/ - не ,че не минах два пъти през Асеновград.:scared: Не можах да се натуткам :scared:

Никол, ще предупредя да чакат куриера, че аз утре съм в София.
Дарис, хиляди извинения - ще пускам по куриер на служебния адрес, че нещо не можах да се организирам и днес. Уж трябваше да съм си у дома, а цял ден бях в Разград.
Но живот и здраве, утре като изпратя и малкия син, вече се надявам да нямам никакви закъснения по графика.
Иначе съм готова, само се чудя дали да извадя робинчето от панерчето да не заема място, или да го пускам с панера / че пликовете с конците съм ги подредила по номера вътре за по-удобно/ .:confused:

Никол, ще предупредя да чакат куриера, че аз утре съм в София.
Дарис, хиляди извинения - ще пускам по куриер на служебния адрес, че нещо не можах да се организирам и днес. Уж трябваше да съм си у дома, а цял ден бях в Разград.
Но живот и здраве, утре като изпратя и малкия син, вече се надявам да нямам никакви закъснения по графика.
Иначе съм готова, само се чудя дали да извадя робинчето от панерчето да не заема място, или да го пускам с панера / че пликовете с конците съм ги подредила по номера вътре за по-удобно/ .:confused:

За това съм дала и двата адреса ! :idea:Не си разваляй "подредбата", тъкмо ще се научим на "ред"!:idea::kissyou:

За това съм дала и двата адреса ! :idea:Не си разваляй "подредбата", тъкмо ще се научим на "ред"!:idea::kissyou:

Ред значи .....................:confused:
Я тогава да отивате всички да си купувате по едно панерче, а аз ще пращам без. Ще сложа робинчето с конците в найлонова торбичка. :D

Назад