Пълнолуние

• Началник на темата Началник на темата abazova_s
  • Начална дата Начална дата
:zippie:Нямам думи! И ти ли включи турбото на иглата, Сами?:confused: Щети пратя и моя да го довършиш!!!:kissyou:

много увлекателен гоблен.имам го ушит и се получава супер ефектно.давай смело напред.

Бързо ще го свършиш! ;) И аз нямам търпение да го видя готов, ама ще потърпя. Все пак си в началото, да не ти даваме много зор, както беше с убеждаването. :D
:kissyou:

След едномесечно мълчание реших да покажа моята пума.Вече си отвори очите и единия му мустак поникна :D Батериите на фотоапарата ми свършили и цъкнах с телефона.:(

Последно редактирано:
Чудесна пумичка! Давай смело напред - още малко и ще се покаже в цялата си прелест!:clap:

:clap:Не искам да ме среща в тъмното:D!
Ама и какви очи...!

Последно редактирано:
Страхотна е пумата-величествена! :clap: Много го харесвам този гоблен, но все още нямам намерение да го шия, затова ще се наслаждавам на твоя :idea:

Срахотна става пумата! Искрено ти завиждам за смелостта да шиеш на тези черни панами. Аз шия само вечер - на осветление и нямам кураж да се захвана с такъв гоблен :idea:
:clap: :clap: :clap:

Срахотна става пумата! Искрено ти завиждам за смелостта да шиеш на тези черни панами. Аз шия само вечер - на осветление и нямам кураж да се захвана с такъв гоблен :idea:
:clap: :clap: :clap:

Ооооо, една черна панама ли ще ти се опре при това което ти създаваш.:idea:

Ах, че чаровен котьо!!!:loveglasses: С голямо удоволствие следя етапите ти. :clap::clap::clap:Много, ама много го харесвам и отдавна ми е в плановете, но това че е на черна панама и на мен не ми дава кураж да го започна.:(

:clap::clap:
Нямам думи.........,но и малко ти завиждам
как леко се справяш с черната панама
:kissyou::kissyou:

Назад