abazova_s Гобленар 16 Септември 2011 #41 Невероятни сте момичета. Благодаря ви че надничате в страничката ми.Bole,сама си я окомплектовах.Вики,мила кога ти остава време от грижи по това малко съкровище :kissyou:
Невероятни сте момичета. Благодаря ви че надничате в страничката ми.Bole,сама си я окомплектовах.Вики,мила кога ти остава време от грижи по това малко съкровище :kissyou:
Tais 16 Септември 2011 #42 много ми харесва - величествена черна пума и сребриста луна:clap::clap::clap:
veni_3000 16 Септември 2011 #43 Невероятен е този гоблен като го видя се сещам че и аз искам да го ушия но кога и на идея си нямам.Но дотогава ще се радвам на твоя.
Невероятен е този гоблен като го видя се сещам че и аз искам да го ушия но кога и на идея си нямам.Но дотогава ще се радвам на твоя.
Freeky 16 Септември 2011 #44 Вики,мила кога ти остава време от грижи по това малко съкровище :kissyou:[/QUOTE] Ami otkradvam ot vreme na vreme. Prosto imam za nqkolko dena internet vkashti-tova e! I se rovq dokato malkata spi. :idea: Izvinqvam se za latinicata.
Вики,мила кога ти остава време от грижи по това малко съкровище :kissyou:[/QUOTE] Ami otkradvam ot vreme na vreme. Prosto imam za nqkolko dena internet vkashti-tova e! I se rovq dokato malkata spi. :idea: Izvinqvam se za latinicata.
M mmama_nina 8 Април 2012 #45 Искам да попитам полукръстчето гобленов бод ли се шие, тоест на ляво или на дясно се шие. Аз го започнах ,но ми се струва ,че съм объркала посоката?
Искам да попитам полукръстчето гобленов бод ли се шие, тоест на ляво или на дясно се шие. Аз го започнах ,но ми се струва ,че съм объркала посоката?