Гоблените на Ели

• Началник на темата Началник на темата elena699
  • Начална дата Начална дата
В страничката ти открих толкова много оригинални и нестандартни красоти.Ще може ли схемата на зелената фея?:greeneye::clap::clap:

Всичките ти творения са толкова красиви и подбрани с вкус.Останах очарована и се радвам,че разгледах страничката ти.Продължавай в същия дух. :)

Бележникът е станал чудесен! Много ми хареса!:kissyou:
А триото на на MTSA е невероятно! Ще чакам оформлението му!

За първи път реших и аз да се пробвам да направя кривулки или /сръчнотийки/:D

Много са хубави - и като начало си пробвала от всички по едно...:D . Браво!
И не на последно място - много ме изкефи как си аранжирала всичко за снимката - нещо което аз хич не умея. :clap: :clap: :kissyou:
Подвързията за бележника не съм я видяла предния път - Голямо браво и за нея - и пилето е много сладурско, и съчетанието с плата е прекрасно, а за изработката нямам думи!

И подвързията и кривулките са супер........... :clap::clap::clap::clap:
Перфектна изработка

Мили момичета,искренно ви благодаря за милите думи и за вашето одобрение.:kissyou::kissyou::kissyou:

Да ви покажа и комплекта "Sherry"който направих за дъщеря ми.Слет като претърсих цяла София,а по интернен и цяла България и никъде не намерих метални закопчалки за протмонета се наложи да измисля друк модел,но мисля,че и така се получи добре.:D

Чудесно се е получил комплекта!:clap::clap:Притежателката му няма начин да не е доволна.

Ух че сладурски джунджорийки!!!:loveglasses: Вярвам щерката е много щастлива....:clap::idea:

Разкошен комплект и най-вече мноооого момичешки :idea:. И аз искам такъв :D . Сигурно дъщеричката е на седмото небе от радост! :clap: :clap: :clap:

Направо се влюбих в този комплект! Страхотен е и майсторски изпипан!:clap::clap::clap:Да си го ползва със здраве детето.

zdr

Страхотен,невероятен комплект!!!!Изработен прецизно и оргинално !:clap:
А да разкажеш малко повече за него :confused:

Толкова се радвам,че освен дъщеря ми и вие харесахте комплекта.bole Състои се от подвързия за бележник,портмоне и книгоразделител.На подвързиите станах голям фен напоследък-още 3,4 съм запланувала и една за книгата с рецепти.Обичам ви момичета и благодаря за милите думи!:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад