elena699 Гобленар 23 Ноември 2011 #21 / И за да не си помислите,че феичките са свършили след като Лансвят приключиха със серията,аз си сътворих зелена.Така според мен колекцията е вече завършена На вашето внимание моето'' Зелено настроение"
/ И за да не си помислите,че феичките са свършили след като Лансвят приключиха със серията,аз си сътворих зелена.Така според мен колекцията е вече завършена На вашето внимание моето'' Зелено настроение"
elena699 Гобленар 4 Януари 2012 #24 Честита Нова Година на всички!:wine:И нали е година на дракона първият завършен е на тази тема.
elena699 Гобленар 3 Март 2012 #26 Неможах да устоя на тези сладури и да не ги ушия.Алиса-"Щастие мое"
dushkova Гобленар 4 Март 2012 #27 :loveglasses::clap::clap::clap:Сладури,неустоимо симпатични!Честито!
dudka_85 4 Март 2012 #28 elena699 каза: Неможах да устоя на тези сладури и да не ги ушия.Алиса-"Щастие мое" Кликнете, за да разширите... ПЕКРАСНИ СА!ТОЛКОВА ВЕСЕЛИ,НОСЯТ ПРЕКРАСНО НАСТРОЕНИЕ!:clap:
elena699 каза: Неможах да устоя на тези сладури и да не ги ушия.Алиса-"Щастие мое" Кликнете, за да разширите... ПЕКРАСНИ СА!ТОЛКОВА ВЕСЕЛИ,НОСЯТ ПРЕКРАСНО НАСТРОЕНИЕ!:clap:
m_rija 5 Март 2012 #29 Мнооого готинки! А за любителите на котки, като мен, просто приказни! Браво!!!!:kissyou:
elena699 Гобленар 5 Март 2012 #30 Много ви благодаря момичета за милите отзиви.Вие сте моят стимул.:kissyou:
elena699 Гобленар 8 Март 2012 #31 Честит празник,мили момичета!Да сте щастливи и винаги обичани.:wine:А аз днес за празника завърших следващата нежност от МTSA
Честит празник,мили момичета!Да сте щастливи и винаги обичани.:wine:А аз днес за празника завърших следващата нежност от МTSA
Freeky 11 Март 2012 #34 Много нежни гобленчета,не съм ги виждала досега! Определено ме грабнаха! :idea:
walentiina Гобленар 12 Април 2012 #35 Всички твои работи са страхотни!Много харесвам МТСА, но все нямам време...
elena699 Гобленар 14 Април 2012 #36 Jana_jj ,walentiina благодаря ви момичета!Бродираните яйчица са вече готови за празника.Светли празници на всички!:kissyou:
Jana_jj ,walentiina благодаря ви момичета!Бродираните яйчица са вече готови за празника.Светли празници на всички!:kissyou:
V Verche_98 Гост 17 Април 2012 #38 Много сладък любимец се е получил! Браво на теб страхотна си просто,а яйцата са перфектни!:clap::clap:
Много сладък любимец се е получил! Браво на теб страхотна си просто,а яйцата са перфектни!:clap::clap:
did_tag Гобленар Модератор 18 Април 2012 #39 Еха, голям сладур............... :clap::clap::clap: А за яйцата - който го може, го може :clap::clap:
Еха, голям сладур............... :clap::clap::clap: А за яйцата - който го може, го може :clap::clap: