И Свети Никола е готов.Остава само Исус и целия олтар ще е готовКато го завърша ще ги занеса на професионалист да ги опъне по рамките,защото на мен не ми се получава.:kissyou:
Бързам да се похваля.Току що завършен,още топъл,топъл.Ших го специялно за дъщеря ми-подарък за рожденния и ден.Имам една седмица,за да му избера рамка и да бъде напълно завършен подаръка.Дано да ви хареса!
Бързам да ви представя моето,,Лазурно настроение".Това беше любов от пръв поглед.В момента в който видях феичките от Лансвят останах омагьосана от нежността и ефирността им.Дано и на вас да ви хареса първата от феите на моите сънища.Колко хубаво е,че детското в нас никога не умира
Днес имам повод да почерпя.:cookies::upbeer:Имам си рожденничка и много се радвам,че въпреки праздничните дни успяха навреме да рамкират подаръка и.А ето я и арабската красавица в завършен вид.
Много ви благодаря момичета за топлите думи,затова че надничате в страничката ми и че сте харесали феичките.:kissyou:Нямам думи да опиша колко тъжно ми беше че не бях с вас на срещатаБлагодаря ви че споделихте емоциите си.:flowerlove: Завърших и Исус Христос.Домашният иконостас е готов и заминава за майсторско опъване по рамките.