Гоблените на Ели

• Началник на темата Началник на темата elena699
  • Начална дата Начална дата

elena699

Гобленар
Хайде и аз да си открия страничка.Ще започна с гоблените с религьозна тематика.

Религия

Свети Георги е наречен за сина ми,а Девата с младенеца за дъщеря ми.

Последно редактирано:
По картини на известни художници

По тази тема засега мога да се отчета само с Мона Лиза.:D

Цветя

Цветенцата са на Солария,с малко моя интерпретация.Ще чакам идеи за рамкирането!:idea::kissyou:

Пейзажчета

Мъничета са,но аз си ги харесвам.Това са първите ми гобленчета и за това са ми много скъпи.

Дами

Дамите са на РТО.Трябва да са 4,но засега в наличност имаме само две.:D

Мъниста

И последно,но не на последно място по важност е първият ми опит с мъниста.

Мъниста

И Свети Никола е готов.Остава само Исус и целия олтар ще е готовКато го завърша ще ги занеса на професионалист да ги опъне по рамките,защото на мен не ми се получава.:kissyou:

/

Бързам да се похваля.Току що завършен,още топъл,топъл.Ших го специялно за дъщеря ми-подарък за рожденния и ден.Имам една седмица,за да му избера рамка и да бъде напълно завършен подаръка.Дано да ви хареса!

/

Бързам да ви представя моето,,Лазурно настроение".Това беше любов от пръв поглед.В момента в който видях феичките от Лансвят останах омагьосана от нежността и ефирността им.Дано и на вас да ви хареса първата от феите на моите сънища.Колко хубаво е,че детското в нас никога не умира:D

/

Днес имам повод да почерпя.:cookies::upbeer:Имам си рожденничка и много се радвам,че въпреки праздничните дни успяха навреме да рамкират подаръка и.А ето я и арабската красавица в завършен вид.

/

Много ви благодаря момичета за топлите думи,затова че надничате в страничката ми и че сте харесали феичките.:kissyou:Нямам думи да опиша колко тъжно ми беше че не бях с вас на срещата:(Благодаря ви че споделихте емоциите си.:flowerlove: Завърших и Исус Христос.Домашният иконостас е готов и заминава за майсторско опъване по рамките.

Назад