Етапи Dimensions - Holy Night Stocking

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap:Всяко начало си има и край-особено за такава красота като чорапчето.Не спирай -очаквам да го видя готово и естествено пъъъъълно с подаръци :D

След като преди една година започнах чорапчето и пред Коледа така и не можах да го довърша, надявам се че за тази Коледа все пак ще бъде готово :kissyou:

Имаш още толкова малко, за да грейне с цялата си красота............... :clap::clap::clap:
Ще имаш време и за второ, :gipsy:

Пу, аз първа го видях!!:D
Прекрасен е, заслужава си всяко бодче, фигурите са като живи.:clap: Сламата най-отдолу не е с контурен бод, мисля, с "лонг стич" ли е?
Сега остава да го оформиш и на Коледа - пълен с подаръци.:D
Всъщност, как мислиш да го оформиш? Аз имам няколко схеми събрани и ми се ще да ушия за внучетата, но ме притеснява точно оформянето, че не съм много сръчна в шиенето.

Фантастичен е станал, колкото за оформлението - не се съмнявам че ще бъде повече от перфектно :idea: :kissyou: :kissyou:

Ето го оформен. Всъщност в комплекта си имаше едно парче тъмносин филц за задната страна и просто го заших по контура на чорапа. :kissyou:

Страхотен е! Много ми харесва. Трябва и аз да ушия за моите мъничета... ти ме нави още повече за това начинание, въпреки че аз отдавна си го мислех :)
И ушит на чорапче е още по-впечатляващ.

Супер е станало чорапчето, остава да има вътре подаръци за принцеса Любомира. :clap: Любопитно ми е на мен кой дименшънс е наред да започнеш? :confused:

Назад