Етапи Dimensions - Holy Night Stocking

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Поздравления, чорапчето е върха. Надявам се на срещата да го видим на живо

:clap: Чорапчето е много красиво-надявам се до Коледа да го видим над камината,пъъълно с подаръци!:D

Пропуснала съм това 2-ро ЕТАПИЩЕ!!!:loveglasses: Ей, голям бързак си, ей!!!:clap::kissyou:

И бебето е готово. След отпуската не ми остава много време за шиене, но бавно и славно :) Благодаря на всички за подкрепата :kissyou:

И това ако е бавно и славно:loveglasses::clap:
До Коледа още 2-3 Коледни ще ушиеш поне.........:kissyou:

Невероятен е!:clap::clap::clap: До коледа няма как да не го свършиш с това темпо :D

Невероятно се получава - толкова реално и истинско :clap::clap::clap::clap:
А за скоростта ти - :zippie:

Нещо запецнах с чорапчето. Ето до къде съм стигнала. С такова желание го започнах. Надявам се все пак до Коледа да успея да го ушия :)

Междувременно реших да го редувам с този гоблен. Като ми омръзне единия да шия другия :kissyou:

:clap: то от чорапчето не останало, какво го мислиш. А пързалката ще ти я следя :idea:, че и аз я започнах

Браво , хубави неща твориш,пързалката ще я наблюдавам ,че и аз ще шия ама кога не се знае.За сега ще се задоволя с наблюдаване на твоите етапи :kissyou:

Мъничък напредък с чорапчето, все пак реших да го завърша него, преди да продължа другия. Но изпитвам ужас от сламата, която остана :kissyou:

Не се и съмнявам, че ще я ушиеш. Щом си стигнала до нея напредваш много бързо. Успех!

Назад