kaliopa29 22 Февруари 2012 #41 ето го и новото автопортретче гобленче много мъки, много пот по челото , но пък усилията си заслужаваха
ето го и новото автопортретче гобленче много мъки, много пот по челото , но пък усилията си заслужаваха
neli0909 Гобленар 22 Февруари 2012 #42 Наистина си заслужава усилията,много е красиво това момиче,като кукла Барби е:clap:
mila_an 22 Февруари 2012 #43 Перфектен е станал.Да ти е честит! :clap: И дано скоро ни го покажеш и в рамка, че пак да му се порадваме.
Перфектен е станал.Да ти е честит! :clap: И дано скоро ни го покажеш и в рамка, че пак да му се порадваме.
kaliopa29 10 Декември 2015 #48 момичета, дълго време не бях активна в сайта , но пък не съм спряла да шия сега ще ви покажа поредицата от сезони на Алфонс Муха Пролет
момичета, дълго време не бях активна в сайта , но пък не съм спряла да шия сега ще ви покажа поредицата от сезони на Алфонс Муха Пролет
marji 13 Януари 2016 #55 Чудесни сезони! Муха си е Муха! А за картата - нямам думи! Поздравления!:clap: