Гоблените на KaLiOpA

• Началник на темата Началник на темата kaliopa29
  • Начална дата Начална дата
E===

O сега е по- добре,Давай аз ще ти го направя няма проблем аз много съм му фен !!:idea:

kaliopa, според мен си направи целия контурен бод, който е в схемата. Не се съмнявай, че има смисъл и усилията ще си струват, все пак неговата цел е да подчертае всичко това, което си ушила досега, да даде по-добър контраст и да разкрие детайлите.
Иначе, наистина гобленът е прекрасен!:clap:

Вече съм спокойна като знам, че си се поизмъчила с контурния бод. Няма само на мен да ми е криво.:D
Ама си съгласна с всички нас, че сега е много по-добре, нали?
Станал е прекрасен:clap::clap::clap:

а ето го и новото попълнение в колекцията ми :) много съм горда с тази красота :) днес я изпратих за рамкиране :)

Последно редактирано:
E===

Е нямам думи ,колко добре е станал Париж :clap::idea:
А кафенето ми се иска и аз да съм на другата маса !! Супер страхотни гоблени.А комплектовката твоя ли е ?:confused:Е какво ли ще шиеш сега ...:confused:

и двата парижа са страхотни но втория е много шик и досега съм го виждала в доста по тъмна гама, твоя много ми харесва греее .
j'adore paris

Дами, страхотни сте, много Ви благодаря за милите думички :)
bole, комплектовката е на Милена Стил и схемата съм си я дръпнала от тук, аз само си купих конците :) колкото до новият ми проект мисля че ще започна Old World Map на HAED и да довърша започнатото момиче на Леврон :)

С твоите гоблени наистина можеш да се гордееш, а и това, което си замислила за в бъдеще е супер! Очакваме ги!

Разкошни са и двете ти нови попълнения! Много романтика си внесла в дома си! :clap: :clap: :clap:

Страхотни гоблени!!!И рамките също!!!Момичета,не знам как да покажа и аз моите творения.Сигурно е много трудно,но ако някой може да ми обясни или да ми каже къде мога да прочета и да се науча най-после и аз.Извинявам се,това не е темата но все пак да попитам...:(:kissyou::clap:

Назад