kaliopa, според мен си направи целия контурен бод, който е в схемата. Не се съмнявай, че има смисъл и усилията ще си струват, все пак неговата цел е да подчертае всичко това, което си ушила досега, да даде по-добър контраст и да разкрие детайлите.
Иначе, наистина гобленът е прекрасен!:clap:
Вече съм спокойна като знам, че си се поизмъчила с контурния бод. Няма само на мен да ми е криво.
Ама си съгласна с всички нас, че сега е много по-добре, нали?
Станал е прекрасен:clap::clap::clap:
Paris e neveroiaten mnogo e krasiv bravo :clap: i s kontorite e o6te po izomitelen az misla 4e 6te e po dobre da se napraviat vsi4ki kontori 6te e po krasivo :kissyou:
Е нямам думи ,колко добре е станал Париж :clap::idea:
А кафенето ми се иска и аз да съм на другата маса !! Супер страхотни гоблени.А комплектовката твоя ли е ?Е какво ли ще шиеш сега ...
Дами, страхотни сте, много Ви благодаря за милите думички
bole, комплектовката е на Милена Стил и схемата съм си я дръпнала от тук, аз само си купих конците колкото до новият ми проект мисля че ще започна Old World Map на HAED и да довърша започнатото момиче на Леврон
Страхотни гоблени!!!И рамките също!!!Момичета,не знам как да покажа и аз моите творения.Сигурно е много трудно,но ако някой може да ми обясни или да ми каже къде мога да прочета и да се науча най-после и аз.Извинявам се,това не е темата но все пак да попитам...:kissyou::clap: