Луд умора няма...

• Началник на темата Началник на темата mila_an
  • Начална дата Начална дата
поздравления за новите попълнения.св.николай ми е фаворит,пък нали съм си от бургас........................

:clap::clap:Солария си е Солария!Честито! Прекрасни са !:DСв. Николай ми е в плановете ,но когали ще стигна до него.:idea:

Много оригинални са кактусчетата, особено с тези рамки... А св.Николай е просто като истинска икона... Браво!

Момичета, огромни благодарности към всички вас за хубавите думи и много :kissyou:. Пожелавам на всички много ушити, любими и красиви гоблени!

За иконата само ще кажа прекрасна.А кактусчетата са направо уникални с тези рамчици.:clap::clap:

Не са точно гоблени, но съм доволна от резултата. Ще ги използвам като част от украсата в класната стая.

Последно редактирано:
Радикала прави номера, но това което виждам е много сладурско..........
:clap::clap::clap::clap:
Защо и моите деца нямаха такава Госпожа............

Последно редактирано:
Хахах, да, наистина- трябва някой инспектор да си отбележи допълнителни точки за повишено старание. Едно е да нарисуваш буквите, но друго си е да ги ушиеш. :D
Браво, чудесна идея, много са хубави!

:D:clap::clap:Пресрасни са буквите ни,сиреч -иновативна техника.:loveglasses:Успех с малчуганите и още професионално професиовално дълголетие !:greeneye:

Много оригинална идея и прекрасно изпълнение :) Поздравления!
Туко виж целия клас проявил и интерес по бродирането.

Много ми харесва украсата за класната стая. Твоите първолаци са истински щастливци! Най-хубавото нещо, което може да им се случи е да попаднат на учител, който работи с желание и има идеи и амбиции! :clap: :clap: :kissyou:

Момичета, благодаря на всички ви за хубавите отзиви! Не мога да се сдържа и да не покажа колко приказно се получи в класната ми стая.

Назад