mariva 7 Април 2012 #21 Много са красиви всичките ти гоблени,страшно ми харесват!:clap:Кога ли ще те стигна?:baby:
TDK 8 Април 2012 #25 Продължаваш да ме удивяваш с невероятното си творчество и със скоростта, с която създаваш красота!:clap:
Продължаваш да ме удивяваш с невероятното си творчество и със скоростта, с която създаваш красота!:clap:
mina 11 Май 2012 #29 Всичките ти гоблени са прекрасни,но този последния го виждам за първи път.Чия е разработката?
mila_an 11 Май 2012 #30 Момичета, благодаря ви за положителните коментари. Mina, разработката е на фирма Golden Kite, нарича се "Продавача на портокали".
Момичета, благодаря ви за положителните коментари. Mina, разработката е на фирма Golden Kite, нарича се "Продавача на портокали".
mila_an 3 Август 2012 #32 Малко да си поизтупам праха от темата и да покажа с какво се разтушавам, докато още се рея в небето на GK 1181.
Малко да си поизтупам праха от темата и да покажа с какво се разтушавам, докато още се рея в небето на GK 1181.
filmi 3 Август 2012 #33 Явно този път съм първа. Честито! Кактусите са сладурски, но Св. Никола ( така ли се казваше) е невероятен. Оригиналче ли е?
Явно този път съм първа. Честито! Кактусите са сладурски, но Св. Никола ( така ли се казваше) е невероятен. Оригиналче ли е?
mila_an 3 Август 2012 #34 Благодаря, filmi! :kissyou: Да, св. Николай е оригинална комплектовка на "Солария"
mila_an 3 Август 2012 #39 mimiiv каза: БРАВИСИМО !!! Рамките на кактусчетата от къде са Кликнете, за да разширите... Рамките на кактусчетата са "Made in China" и са от магазин за 1 лв. Момичета, благодаря на всички ви за хубавите думи :kissyou: Голям стимул сте ми!
mimiiv каза: БРАВИСИМО !!! Рамките на кактусчетата от къде са Кликнете, за да разширите... Рамките на кактусчетата са "Made in China" и са от магазин за 1 лв. Момичета, благодаря на всички ви за хубавите думи :kissyou: Голям стимул сте ми!