"На Кафе"

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
Поздравления за Ирена Костова!
Беше супер в предаването на Гала!
Това е линка към "Nova play","На кафе":
http://play.novatv.bg/program/nakafe
Все още не са качили днешното предаване,но предполагам,че скоро ще се появи и всички,които искат да могат да гледат клипа.

И едно предложение,дано срещна съмишленици:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/На-Кафе-официална-страница/182841995091576

Последно редактирано:
Браво на Иренка, добре се представи! Поне тя да внесе малко положителни емоции и празнично настроение, с това което прави!

току-що и аз бях пуснала "На кафе" и гледам дават как се правят бродирани яйца.Без да познавам госпожата си помислих ,че е от форума.Още повече носеше един мънистен пръстен на ръката си.И не съм сбъркала.Поздравления за доброто представяне.

браво

Мисля че трябва да се огледаме за PR гобленар за да популяризираме тази краста-шиенето на гоблени... Много се радвам, че открих този форум и тези готини хора, вкл днешната девойка Ирена!
Теодора

:clap::clap::clap: на Ирена! Представи се чудесно, а яйцето което направи се получи превъзходно!

Поздравления за Иренка! :clap::clap:
Искам да попитам от къде могат да се купят такива стареопорени яйца?

Аз ще гледам предаването на запис! Предполагам емоцията е била голяма.........

аз гледах предаването и много приятно и хубаво ми стана,поздравления за Ирена,справи се блестящо!:clap::kissyou:

Браво Ирена, супер беше. За съжаление не хванах началото, но ще го изнамеря в нета.

Ох, изгледах го най-после и аз. Иренка, почувствах се ужасно горда, че си имаме такава съфорумка. Страхотно е да се популяризира труда ни по такъв начин. Поздравления за представянето и за великолепните красоти, които се сътворила!!!

:clap::clap::clap: Поздравления Иренка, представи се блестящо! Вече го има пълния запис на предаването, който е пропуснал може да гледа!:kissyou:

Сега вече и аз го изгледах........Браво , Иренка, страхотни яйчица си избродирала!!!!!Като влезе Иренка студиото грейна някак си.Много усмивки и настроение внесе ,дано все така да им върви на дамите там...

Поздравления! Много добре се беше подготвила и се представи страхотно!:clap::clap:

Много Ви благодаря на всички, ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ! Горда съм, че съм сред Вас!
Аз преди малко се видях и на записа изглежда добре, ама между нас да си остане, такива гънки на задната страна НИКОГА не съм имала! :D Камерите си оказаха влияние! Цялата седмица ще има различни участници, с различни техники - може да има и други съфорумки, ако има - УСПЕХ !!!!!!:thumbup:

Назад