"На Кафе"

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
И само да добавя, че този пръстен си го нося с удоволствие, /манка, БЛАГОДАРЯ ТИ/ и в предаването той беше паролата, че съм от този форум! :blueflow:

Пръстена манкин и аз веднага го фиксирах!
А камерата "дава" 3-4 кила отгоре.
:clap:Ама пък утре как ще се хваля на работата че наше момиче е било при Гала!...

:clap: Поздравления за Ирена, много добре се представи.
И въпреки това, че не съм направила нито едно яйце или топка, почуствах част от магията :idea:

Последно редактирано:
Иренка, браво!

За гънките е нормално - и мен като ме гледат в ръцете, не гънки, ами плисета ще направя.

И аз го гледах! Браво, момиче, супер представяне. Сигурна съм, че си била притеснена, но не личеше и се справи чудесно. :thumbup:

Иренче, беше повече от пефектна!:idea:
Жалко, че са ти забранили да говориш за форума!:(

:clap::clap:Иренче
прекрасен урок за такива като мен,които все още не са правили
великденски красотички:kissyou:

И аз да се присъединя към поздравленията.Гледах предаването на запис-супер беше Рени!
:clap:
:kissyou:

И аз го гледах ,страхотно се представи,а яйцето което направи никъде не му видях гънката - перфектно стана:clap::clap::clap:

Браво Ирена. :clap: Поздравления и от мен.
Ще ме накараш и аз да опитам тази техника. Утре тръгвам за яйца :D

Ренка,супер беше!!!Щом и Гала научи да прави яйца-значи много заразно ни е заниманието:D

Ох най-накрая изгледах записа,направо им скри шапката бе жена.Ама Галка как веднага се пробва да направи яйчице:clap::clap::clap:

Още на обяд го гледах,даже два пъти,браво Иренка :clap:ти си нашата гордост,и само какъв пръстен имаше на ръката:kissyou:

И аз го гледах, най- накрая!:idea:СУПЕР!!Браво Иренче!:clap::clap:
Ти си нашата гордост!:thumbup:
А стези прекраси пръстени , сме като "масонската ложа"!:idea:

Назад