Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. Сега се захванах е един морски пейзаж (ама трудееен - с много единични бодове - китайска му работа!), запалих се като видях че една наша съфорумка d0nka, че го е започнала. Ето резултата от 15 дни работа
- още не личи много, но трябва да стане ето това. Стискайте ми палци! Ще имам нужда от подкрепа, а ако Донка шие нейния, дано покаже и тя етап.
;
;
За времето от последното ми включване съм шила повече пейзажа, но адски бавно става - но вече си имам тераска и моренце, сега се боря с плажа. А иконата съм шила само 4 дни от периода - разликата в напредъка се вижда (много по-бързо става, ако оставя пейзажа и наблегна на нея сигурно бързо ще я приключа, но си я държа за почивка)
Сега остават къщи,дървета,планини и небе. Вече нямам търпение - става бавно, но много хубаво. За първи път шия по китайски (или корейски) схеми и отначало бях скептично настроена. Стискайте ми палци, трябва да го завърша за рожденния ден на дъщеря ми (до края на октомври трябва да е в рамка!)