Моите икони

• Началник на темата Началник на темата ovne
  • Начална дата Начална дата
Eто следващ етап. Много трудно стигнах до него, да ви се оплача - контузих се ( така паднах в дъжда!) и почти нямам възможност да шия. Но надявам се до два-три дни да се оправя съвсем и да продължа. Пожелавам на всички вас здраве, че без него нищо не става!

onve,иконата е страхотна.По принцип не обичам икони,но твоята много ми хареса ще следя етапите с голям интерес.

Представям ви следващия етап, постигнат с много "стискане на зъби".Ако не бях се контузила щеше да е по-голям, но здраве да е!

ето етапче точно два месеца от началото и за да ви развеселя ще ви покажа кой ми помага: и вече уморен да ме чака

мили приятели, показвам последен етап от Христос Вседържител, след два-три дни ще го кача при готовите Ще направя малко почивка за разнообразие - имам комплектовани едни магнолии на черна панама и започвам следващата икона - Богородица Умиление.

Исус е прекрасен , а Богородица Умиление , много ще си пасне с него , и аз го уших Богородицата тази година ,
Страхотен избор , и двата гоблена са страхотни :kissyou::kissyou::kissyou:

Поздравления за завършеният гоблен.Станал е много хубав.

; Ето това съм започнала сега, ще се пробвам да шия и двата едновременно, че да видя докъде ще я докарам:D, от днес слагам началото.

Последно включване за днес - първите бодове: на единия с кръстчета, на другия с гобленов бод - :idea:така за разнообразие.

Много бързо си се справила с Христос Вседържител, но не е за чудене щом котаран помага. Успех със следващите.

отчет за първите седем дни

Това успях да свърша първата седмица. За сега карам и двата, но май повече наблягам на иконата. Лошото е, че шия предимно след работа и късно вечер и с черната панама е трудно, но с напредването на деня дано остане време и за магнолиите.

Олеее, колко време не съм ви показвала етап :uhhhh:, сега съм дотук. . Бях малко в отпуск и уж гоблена беше с мен, но се занимавах предимно с "агрофитнес". А преди три дни се спомина "помощникът" ми, котаракът Чочко :(. Сега си имам нов помощник, но той все още гледа само към паничката с храна и към конците с голям интерес Дано по-бързо се научи да "помага" :D

Иконата е прекрасна, както винаги показваш стил! А пък за помощникът - много е готин, много мило изглежда! :kissyou:

Много красива икона , става прекрасно :clap: :clap: :clap:. Помощникът ти е много сладък

Ето ни и нас, в процес на шиене. Котарачето бързо се учи как да ми помага :D

Назад