Моите творения

• Началник на темата Началник на темата marti
  • Начална дата Начална дата
Марти ,имаш за идол един велик българин.Ако в днешни дни живееше поне един като него нямаше да сме на този хал. Искаш ли и Ботев,за да не му е скучно.

Браво Марти:clap::clap::clap:много ми харесва.Сигурно си много горда с последното ти творение,и аз бих била.

Много бях щастлива, когато намерих схемата, и да той е един от хората заради който казвам с гордост "Аз съм българка.".

Марти, чудесна творба - поздравления! и много се радвам, че имаш този портрет(ще ти искам схемата - всеки би трябвало да го има) Още веднъж - браво!

много ви благодаря за отзивите, надявам се и на младоженците да им хареса. За панамата не можах да намеря ситна имаше само 14-ка, а аз исках да е по-дребна, и понеже ми казаха в последния момент и нямаше как и да поръчвам и затова ших като луда фон :crazy: . Но важното е че стана :idea: . :kissyou:

Радвам се, че успях да ви развеселя и Иван падна да се смее и беше много очарован от него :smokin:

Явно тези яйчица са от "свободна" кокошка,която се радва на топлото време и на слънцето.Много са подходящи за Великден,макар и малко,но поне са качествени...:D:D:D

Назад