Моите творения

• Началник на темата Началник на темата marti
  • Начална дата Начална дата
:clap: Браво! Разкошен е станал, приеми моите поздравления! Ще си имаш уникат в къщи. Да ти е честит!

Браво Марти :clap: ! Не знам какво не харесваш на снимката, от тоя драконовски поглед тръпки да те побият:idea:

н

Сериозна работа! Мимико, пазителят на светинята гледа предупредително неверници и грешници. Браво, Марти, пребори се. Имаш уникат!

Браво Марти.станал е страхотен.Ами сега,като дигна летвата толкова високо следващия гоблен какъв ще е?

:kissyou: Много благодаря на всички, за думите с които стоплихте моята бедна душица :) За съжаление няма да мога да дойда на следващата среща, но на по-другата ще се фукам на жиивооо :baby: .
Мамани то следващото е едно Голден Кейтче и вече е подхванато :gipsy:

Леле страхтоия!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap: Как ги шиете тези трудни гоблени -не знам.....:kissyou:

Ох, ох, съвсем си забравих страничката ама сега ще направя едно огромно хвал, хвал :hehe: . А пък да знаете какъв огромен коледен подарък ми направи нашето водно конче. Подарък №1: Лаптоп (за да го оставя на мира и да си гледам колкото си искам гоблени) http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.29171682
Подарък №2 Статив да си шия спокойно гоблените, за което съм безкрайно щастлива :greeneye: ето и снимка http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.29171681 . И сега съм най - щастливата жена :party:

Дай,Боже,този Дядо Коледа да мине и покрай другите съфорумки!А на теб спорна работа и на двата подаръка!!!

Браво на Иван.:clap::clap:Марти,чак ти завиждам за подаръците.Сега да не почнете да се карате за статива.Той изглежда доста голям ,можете да шиете едновременно и двамата.:D

Аааааа не, такива да си ги нямаме всеки си има раоботно място. А и Иван каза, че ще направи на статива от другата му страна още една рамка за да не се караме двамата :D .

Йееее, прекрасни и чаровни Дядковци,а и елховото украшение не остава назад!:clap::clap::clap::D

Назад