Г галинка 9 Февруари 2011 #3 Качих снимките в Снимка.бг,но после нещо не ми се получава.От каде да взема парола и за къде е тя.Извинявам се за неграмотноста.
Качих снимките в Снимка.бг,но после нещо не ми се получава.От каде да взема парола и за къде е тя.Извинявам се за неграмотноста.
makrat Гобленар 9 Февруари 2011 #5 Галинка, първият се вижда.Браво:clap: А другите, които се подават отстрани кога ще ни покажеш
Г галинка 9 Февруари 2011 #7 Благодаря за подкрепата.Почити се бях отказала.:idea: Този е първият от 1994г. бях бременна със сина си и трябваше да лежа-затова започнах . Последно редактирано: 11 Февруари 2011
Благодаря за подкрепата.Почити се бях отказала.:idea: Този е първият от 1994г. бях бременна със сина си и трябваше да лежа-затова започнах .
Г галинка 9 Февруари 2011 #10 Това кученце го започна дъщеричката ми,но го довърших аз.Не и се сърдя тя беше на 10г. Последно редактирано: 11 Февруари 2011
Г галинка 9 Февруари 2011 #11 Синът ми е Георги. А този си го хареса дъщерями. Последно редактирано: 11 Февруари 2011
ebn Гобленар 9 Февруари 2011 #12 Богата колекция. Поздравления за огромния труд и красивите рамки.:clap:
Г галинка 9 Февруари 2011 #13 Миналата година уших този за мама. Другите два са реалност благодарение на момичетата във форума за което искренно БЛАГОДАРЯ. Братовчетка ми има близнаци и за тях е това. Този е за новодомци пак е подарък. Това е всичко.:kissyou: Последно редактирано: 11 Февруари 2011
Миналата година уших този за мама. Другите два са реалност благодарение на момичетата във форума за което искренно БЛАГОДАРЯ. Братовчетка ми има близнаци и за тях е това. Този е за новодомци пак е подарък. Това е всичко.:kissyou:
GILDA 10 Февруари 2011 #16 Браво Галинка много хубави гоблени си ушила.Особенно много ми хареса на мама гоблена.Пожелавам ти тук да намериш още гоблени и да ги ушиеш и тях.
Браво Галинка много хубави гоблени си ушила.Особенно много ми хареса на мама гоблена.Пожелавам ти тук да намериш още гоблени и да ги ушиеш и тях.
dudka_85 10 Февруари 2011 #17 Много хубава колекция.Всички гоблени са разкошни,но то зи с конете..просто нямам думи,плени ме..
Г галинка 10 Февруари 2011 #18 Момичета благодаря много за похвалите.но аз в сравнение с вашите творби съм много назад.:baby: Но продължавам,защото това ми носи радост.поздреви на всички.:kissyou:
Момичета благодаря много за похвалите.но аз в сравнение с вашите творби съм много назад.:baby: Но продължавам,защото това ми носи радост.поздреви на всички.:kissyou:
viking 10 Февруари 2011 #20 galinka, za da ti izlezat snimkite tuk, kopirai tretata linia ot radikal, koyato e v cherveno, inache goblenite sa razloshni,:clap:
galinka, za da ti izlezat snimkite tuk, kopirai tretata linia ot radikal, koyato e v cherveno, inache goblenite sa razloshni,:clap: