гоблените на галинка

И аз очаквам триптиха в премяна.Императора напълно си заслужава името-величествен,излъчва толкова сила и живот.

:clap:Прекрасна колекция:clap:, а маковете са просто приказни, :clap:за вложения труд и търпението:flower:

С удоволстие и интерес разгледах колекцията ти...много, разнообразни и все красиви гоблени, но фаворит за мен е триптиха с макове...:clap:...
А извън хобито най-много ме впечатлиха думите ти: "А това е подарък за мама за това,че ме е родила,вчера имах рожден ден."
Това, че ти си направила подарък на мама за твоя рожден ден затова, че те е родила да си призная ме разчувства и развълнува...може би защото постъпвам почти като теб, но не правя подарък, а казвам само едно простичко изречение: "Мамо, благодаря ти, че си ме родила."
Мила Галинка,мога да ти кажа само едно огромно БРАВО ... :blueflow: ...за цялата колекция и затова, че обичаш мама толкова много...
И ... :kissyou: ... :kissyou: ... :kissyou: ... за твоя РД ... с голямо закъснение, но от сърце...

за мама

Благодаря за пожеланията за пожденния ми ден.А за майките мисля,че заслужават тези малки радости.Лично аз не и помагам много физически затова гледам да я зарадвам поне така.Лек ден на всички.:kissyou::kissyou:

Наскоро мама се запали да шие.Ето и първите мъничета.Тя е много доволна и радостна.

://s017.radikal.ru/i444/1202/43/3fbad20fece6t.jpg[/IMG][/URL]

А ето ги и всичките заедно.Сега шие и едни мъничета цветенца за първа пролет,но тях другата седмица.
Но всичко това е благодарение на вас,защото схемите са от форума.

Благодаря от името на мама.Тя е очарована,че истинските гобленарки са харесали неините мъничета и е доста горда от това.Успех в шиенето на всички.:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад