Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

Благодаря за отговора. И ще търся от по едрите мъниста лека вечер:kissyou:

:clap::clap::clap:
БРАВОООООООООООООО!!!
Много си бърза:greeneye:
Сега чакаме и Юра вече трябва да свърша и покажа своята красота:idea:

:clap::clap::clap:Манка,наистина бързо.Аз още се мотая,поради липса на мъниста,та дори и китайски да са.Жълтичкото ми свърши, а ми липсват средно синьо,св.охра и охра.Ей така си шия избирателно,с това,което имам.Следващата поръчка май ще е комлектована от Оля.

Manka,много си бърза и много хубава е станала.:clap:
sanita и твоята много добре се получава-ти не я ли поръча на Оля да ти я комплектова,че се мъчиш с китайските:idea:

И моята е вече готова ,сега и поръчвам рамка. Мисля да си я опъна сама само ме притеснява ,че има малко изместване :confused:
Правила съм си малки гобленчета ,но толкова голям не.

Много красива е станала-браво.:clap:Мойта още "отлежава",че имам нещо спешно за довършване.С гобленов бод ли я ши,или с полукръстче:confused:

Ами, кой ще рамкира сам - дам един съвет - преди да закрепя икона с степлер - залепите нея където има лице и ръка с двусторонен скотч на основа за для седя по-добре

noar много ми хареса твоята икона:clap:,сега правя малки промени на моята,утре ако ушия малко от рамката ще ви покажа,смених едните мъниста,дано стане добре:confused:

noar много ми хареса твоята икона:clap:,сега правя малки промени на моята,утре ако ушия малко от рамката ще ви покажа,смених едните мъниста,дано стане добре:confused:

Мерси Манка, интересно ми е да видя как ще се получи и твоята. :kissyou:

:clap: noar, прекрасна е! Въобще, всички икони с мъниста много ми харесват! Кога ли и аз ще се навия да ушия такава?:confused:
И моята е вече готова ,сега и поръчвам рамка. Мисля да си я опъна сама само ме притеснява ,че има малко изместване :confused:
Правила съм си малки гобленчета ,но толкова голям не.

И аз ще покажа какво успях да направя за тези дни

Последно редактирано:
Manka, noar, sanita много сте бързи, страшно красиво се е получило. Аз продължавам да боледувам и от яд, че от кашлица не мога да улуча мънистата за два дни с изпободени ръце я докарах до тук подбора на мъниста е съвместно с един художник приятел на съпруга ми, беше дошъл на гости тъкмо когато бях разхвърляла мънистата. Така че в моя гоблен цветовете са приблизително 2 пъти повече от оригинала, по негов съвет не поради липса на мъниста. На мене си ми харесва, ако имате някакви съвети моля, докато не съм я ушила:kissyou:

Назад