Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

Цоп, и аз в блатото. :D

Май само аз не съм показала как "върви" моята икона.
След големия зор, на който подложих Оля, докато я комплектовахме, ето как ще изглежда в общи линии.
Доста цветове подмених, а от това,което не е ушито , също ще бъде променено. Така,че и на мен все още не ми е ясен крайният резултат. :confused:

Леле, Ниа става великолепен.:clap::clap:И аз като тебе побърках момчето след като изяви желание да ми помогне и сега като само му звъня той сигурно съжалява но това е да не се е хванал с такава луда като мене :D

Ради ,щом художник ти дава съвети със сигурност ще стане много хубава:clap:
Ния -страхотно се получава:clap:Мънистата ти са много хубави,равни и наистина са подредени като мъниста:D:clap:

Оля,прекрасни яйца си направила:clap:
NIA ,и твоята икона е много красива-замислям се дали и аз да не си поръчам един Св.Николай:D.На холста не ме впечатли,но с твоя подбор............:kissyou:

Аз пак да продължавам

Не ми харесва снимки много - наживо явно по-хубово изглежда и по-точно виждат се рисунок и модел

Последно редактирано:
Страхотни са тези яйчица :clap: Фантазията като работи другото си идва само:idea:
Само ако може да ми кажете тези къси карфици от къде ги изнамирате ???

А ой казва,че те къси- каво намирам - това и исползвам))))

Ох, този туплийки моята главна болка - къси са дебели, по-тънки са дълги :confused:
И скъпи бе, аз на яйце 200 бройки или дори 300 исползвам, по-скъпо от пайетки и други украси излиза на мен :confused:
Вече 5 магазини за галантерии обикалях, всеки пазар, магазини с мъниста

Последно редактирано:
Поздравления за КРАСОТАТА, Оля! Много са слънчеви яйчицата, ако ти трябват карфици, да пращам? Аз чувам, че във Варна имало недостиг.... явно си ги изкупила? :D Много са хубави яйцата, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Ами, пак амера не може да предаде напълно цветове, но както и да стало

Последно редактирано:
От къде си купувате карфици и в Добрич няма а тия които продават приличат повече на пирони.За цена да не говорим
50 кафици са 60стотинки.Те злизат по скъпи от пайетите и мънистата.

ЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭ, аз също скъпо купувам - най-скъпо в яйца излизат топлийки, аз по 300-400 броя на яйце харча :confused:

Мили момичета, моля ви споделете!:(

Кажете с какви конци шиете мънистата?
И питането ми е и за сатенените платове на и за другият плат, който е на иконите.

Днес седя и се чудя!
До сега съм шила много мъниста, но на стримин или на аида.
А на тези платове с какъм конец да шия?
Моля за помощ!:idea:

Назад