Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

Мацка, ато аз го казвала на теб и преди - гледвй от далече (да,да и с едно око):D
Нали измъчила я и я свършила:idea:

На мен харесва, аз отварям снимка и гледам от далеч - и всичко красиво:D

С теб сме водили разговори на тема "Майсторлък" и "Имидж на майстора"- и двете сме достигнали до извода, че нещата трябва да са "пипнати" отвсякъде! Не ме топли, че отдалеч изглежда добре, като от половин метър виждаш как мънистата се кривят и оставят празнини :no:... Да не говорим, че фонът е като бебешки отпадъчен продукт, след обилна захранка с пюре от моркови... :mad:

01e1bbee9ecft.jpg
[/URL][/IMG]

Тази красота е дело на снаха ми.Комплектовката е на Оля.Рамката е с краченце отзад за поставяне.

doris много красива е станала :clap:

Да се запиша и аз в темата с моите три икони

Ехаа, че красота! :clap::clap: Неопиваща чаша и Девата с неувяхващия цвят са и в моите планова за тази година, но кога ще се осъществят :confused:

doris много красива е станала :clap:

Да се запиша и аз в темата с моите три икони

Тези икони видяла съм ушити, кажи ми само едно - те рамкирани ли вече, или само виртуална рамка, защото - кой какво гледа, а при мен очи останали в рамките:-|

Тези икони видяла съм ушити, кажи ми само едно - те рамкирани ли вече, или само виртуална рамка, защото - кой какво гледа, а при мен очи останали в рамките:-|

Оля , реални са , не са виртуални , и на живо който ги види много ги харесва :kissyou:
Недопитата чаша и Неувяхващото цвете , понеже има по-големи мъниста , рамките са двойни , кото се загледаш хубаво и на снимката личи .

Здравейте,

Много харесвам иконите с мъниста. Бих искала да ви попитам, какво включва комплекта?(т.е мънистата отделно ли се закупува) Разгледах сайта на Оля, и пак не съм много сигурна :(

Благодаря предварително!

Зависи ;)
Има пълен комплект (бродерия с мъниста) - включва - плат, мъниста, описание и игла
Има и щампи отделно (щампи за шиенето с мъниста) - само щамп, към тях мъниста купуват се отделно на сайта (комплект мъниста) или ползват се китайски

:kissyou:

Нека и аз да покажа творението си. Това е първият ми опит с мъниста и съм доволна от резултата. Шият се бързо, лесно и приятно. Комплектовката ми направи Оля, за което сърдечно и благодаря.
От снимките не съм много доволна, губи се блясъкът и се променя цветът на мънистата, но тези са най-читавите от многото направени. В действителност е много по-хубав. Първата снимка е по-близо до реалните цветове, на втората се вижда по-добре блясъкът на мънистата.

Уф, най-сетне се сборих с Радикала

Последно редактирано:
Не се притеснявай - то мъниста са такива - не обичат да снимат се ;)

Чудесна икона си направила. Я сега признавай се - син ли имаш, или за къща я шила?

Не се притеснявай - то мъниста са такива - не обичат да снимат се ;)

Чудесна икона си направила. Я сега признавай се - син ли имаш, или за къща я шила?

:D Признавам си, имам три дъщери:D Иконата е подарък за леля ми.

marji, иконата ти е станала прекрасна. Поздравления

Назад