zezata Гобленар 28 Септември 2011 #322 Ама много ти е сладък "повода". Като малък и срамежлив младоженец.
Radi 28 Септември 2011 #323 Хайде и тук да се похваля със Свети Николай, Оля много ти благодаря, страхотен се получи!
Vili_SS 5 Октомври 2011 #331 Боже каква красота сте направили:clap:. Досега не съм правила нищо с мъниста и пайети но започвам да се заразявам от вас :kissyou:
Боже каква красота сте направили:clap:. Досега не съм правила нищо с мъниста и пайети но започвам да се заразявам от вас :kissyou:
Radi 5 Октомври 2011 #332 Оля, направо са прелестни нещата, и топките страшно много ми допаднаха. Ще даваш уроци на срещата! :idea:
Оля, направо са прелестни нещата, и топките страшно много ми допаднаха. Ще даваш уроци на срещата! :idea:
vishenka 5 Октомври 2011 #333 Малко други уроци ще давам:idea: За нещо ново:idea: А топки - няма проблема - ще напиша един мастерклас:loveglasses:
Малко други уроци ще давам:idea: За нещо ново:idea: А топки - няма проблема - ще напиша един мастерклас:loveglasses:
m_rija 6 Октомври 2011 #334 Оля, прекрасни са и рамката и топките! Просто ми останаха очите :loveglasses: :clap: :clap: :clap:
vishenka 6 Октомври 2011 #335 Мерси, мили мои, за топли думи, това кара ми правя още и още, и днес пак успя направя нещо Последно редактирано: 6 Октомври 2011
margo67 Гобленар 2 Ноември 2011 #336 Ето и моя Свети Йоан готов, все още е без рамка, но скоро ще му сложа:kissyou:
vishenka 2 Ноември 2011 #337 Сега поне знаеме защо ти пропуснала 2 срещи на варненки:idea: Все шиях и шиях, и икона вече е готова:greeneye: Честито:kissyou:
Сега поне знаеме защо ти пропуснала 2 срещи на варненки:idea: Все шиях и шиях, и икона вече е готова:greeneye: Честито:kissyou:
vishenka 3 Ноември 2011 #338 Трябва и аз да покажа, какво успяла да направя Последно редактирано: 3 Ноември 2011