Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Роси, прощавай ама има нещо нередно там във Видин. :-|
Божествена икона със прелестен пейзаж, супер сладко бебе, че и зайци и кокошки в комплект. Всичко това за толкова малко време. Хм, хм, взех да се замислям- ами аз съм супер мързел...
А сега сериозно- твоя труд е достоен за уважение. :clap:

Роси плачещета върба е прекрасна.Не знам как го правят ромънците но гоблените им са прекрасни.Браво за изпълнението.:clap::kissyou::kissyou:

Браво, Роси!:clap::clap::clap: Рогоблена е прекрасен. А до Великден има толкова много време, че кой знае още колко яйчица ще се появят изпод твоите златни ръчички.:kissyou:

За теб денонощието да не е 48 часа? Толкова красота и с такава скорост .... Явно не съм единствената с такива подозрения.Роси,Рогоблена е невероятно красив,живописен/не знам кои са най-подходящите думи/.А и великденската подготовка е повече от сполучлива.Какво ли да очакваме следващият път.

:clap::clap::clap::clap::clap:

Красота............
Всичко до което се докоснеш, става прекрасно..........

Малеее, наистина е станал разкошен Рогоблена! И яйчицата са станали много хубави :kissyou:

Рогоблена ми готов

http://rosiko.snimka.bg/tapestries/ushiti-2011-g.561339.22335127

Първият ми опит със сериопорени фигурки , първото със зайчето не стана много хубаво , но със всяко следващо усвоявах техниката по -добре , голямо удоволствие са

и една Молитва за дома , която след като се рамкира ще бъде подарена

Чудесни са! Всички! Но нали си падам по фигурките - зайчето ми е фаворит!!!:kissyou:

Много Ви благодаря за прекрасните отзиви ,

един готвач , който вече е в ателието за рамки

малко пред великденско настроение ,
това са всичките ми бродирани яйца

и една великденска кутия

Роси както винаги показваш прекрасни неща.Готвача е супер,отдавна им се каня ама все не стига ред до тях.:DА и велигденското настроение при теб е чудесно.
И за днешния празник
Нека ухае на рози пътя по който вървиш,
кристална любов да те води към човека,
когото цениш.

В рамка Рогоблена е още по-красив ( ако това е възможно, разбира се) :idea: . А за яйчицата, вече си станала професионалист, разкошни са :clap: . Но най-много ме впечатли кутията, това някаква специална кутия за монтиране на бродерия ли е, и от къде се намират такива ? :kissyou:

Росе, поздравления за последните ти красоти. :clap::clap:Яйчицата ти са толкова много и от хубави по-хубави. Но готвачът направо ми взе ума - голям е сладур! :loveglasses:И аз отдавна се каня да си ушия нещо от тази серия, но... все излизат по-спешни работи на преден план и до готвачи не идва ред.

Последно редактирано:
Готвачът е много сладък-отдавна съм си ги набелязала,а сега като видях при теб ушит пак ме подгони "меракът".А за пейзажът-страхотен е

Назад