Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Иконата е прекрасна,а рамката перфектно я допълва -поздравления!:clap::clap::clap:

Страхотна икона и оформление. :clap:Нека закриля дома ти и пази теб и близките ти!:kissyou:

Чудесна комбинация на гоблен и рамка - просто перфектна......... :clap::clap::clap::clap:
Със здраве да и се радваш дълги години.

Благодаря на всички за прекрасните отзиви :kissyou:

Още едно тазгодишно ушито и рамкирано , отива по предназначение

Благодаря на kara52 за схемата.

Аааа,май ще се преселвам във Видин.Там май изкарвате без да спите.Сподели моля те как шиеш толкоз скоростно,а за това което изработваш нямам думи/по-точно не искам да се повтарям/.

Аз нали ви казах............ , че иконата ще е готова на първи януари. Прелестна е ! Много сполучлив избор на рамка. Нека закриля семейството ти! Чудесен старт на новата година. Не спираш да ни изненадваш, Роси! :clap::kissyou::flowerlove:

Рогоблена ми готов

http://rosiko.snimka.bg/tapestries/ushiti-2011-g.561339.22335127

Първият ми опит със сериопорени фигурки , първото със зайчето не стана много хубаво , но със всяко следващо усвоявах техниката по -добре , голямо удоволствие са

и една Молитва за дома , която след като се рамкира ще бъде подарена

Чудесен е станал-моите поздравления!Много хубави цветове и прекрасно изпълнение!Иска ми се да го видя и в рамка......любопитна съм какъв ще е избора ти.:clap:И аз шия една подобна шарения и знам колко трудно се работят цветя.За това искренно ти свалям шапка ,че си приключила.

Е, не мога повече... Роси, ума ми не го побира, кога успяваш да свършиш всичко! За теб денонощието да не е 48 часа? Толкова красота и с такава скорост .... А и стириопорените фигурки са голяма зараза, нали? :clap: :clap: :clap: :kissyou:

:clap::clap:Ауууу прелест, ама майсторът си е майстор! Много красив и сполучлив е станал Рогобленът успяла си така да подбереш цветовете, че не личи изобщо до къде са тези от оригиналната комплектовка и от къде продължението - възхищавам се от усета и майсторството ти. Яйчицата също са много сладки - тези играчки са забавни за изработка, не се и съмнявам, че всяко следващо ще е по-хубаво и по-хубаво.:flowerlove::flowerlove::kissyou:

След тези хубави думи на kara 52 няма какво да добавя, освен своето възхищение. :clap:Всичко, което си показала, е прекрасно. Поздравления за първите опити с яйцата - много са сполучливи.:idea::kissyou:

Нямам думи за Рогоблена! Жесток е!!!Поздравления, а и доста бързо го уши!
Яйчицата и те не отстъпват :clap::clap::clap::kissyou:

:clap:поздравление , станал е разкошен рогоблена -сериозно ще си помисля и аз да го ушия но пусто все времето не ни стига- и кога успя и за великден да помислиш аз все още не се решавам да направя нещо от стериопор ще се радвам на вашите :kissyou:

Назад