Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата

rositsa

Гобленар

Добре дошли в новата ни темичка ,старата вече е над 37 сраници и началото на новата година е време за нова , в нея ще качваме всичко ново от мен и дащеря ми elito_willa.

В snimka.bg съм качила всичко което сме ушили до сега , с изключение на няколко подарени доста одавна които не можем да възтановим.
http://rosiko.snimka.bg/tapestries/ushiti-ot-men.510412.21932621

Ето и първият готов за тази година - Света Богородица Умиление

Уауууууууу как само започваш годината. Невероятно красив гоблен предполагам разработка на Солария. Пожелавам ти спокойствие, здраве и увереност да носи в твоя дом. :kissyou:

Чудесно начало на годината, Роси! :clap: Иконата е прелестна. Пожелавам ти скоро да запълниш и страничките на новата тема!:kissyou:

Страхотно начало на годината и на темата!!! Бях сигурна, че ще успееш да го завършиш! Нека тази икона закриля теб, дома ти и близките ти хора!!! Желая успех във всичко и през новата 2011 година!

Наистина страхотно начало на годината и на темата.:clap::clap: Нека тази икона закриля дома ти и да ти донесе много успехи:kissyou:

Ми запитай се защо ти е толкова много страници старата темичка-щото си много производителна и то все красоти.Ето и новата я почваш така-чак комплекси ми избиват.Тя годината още не започнала и хоп-Росито с поредната красота.Пък и сте 2 в 1

Чудесно начало на новата година:clap::clap::clap:Дано до каря на тази година да си запълниш новата страничка с много красоти:-|

Невероятна е станала иконата, Роси! И успя да я завършиш толкова скоростно, че чак ти завиждам! :clap: :clap: :clap:

:clap::clap::clap: Разкошна колекция! А иконата е наистина добро начало за една Нова година!:kissyou:

Благодаря на всички за прекрасните пожелания ,
Желая на всички много здраве и творчески успехи през новата година !:kissyou:
След Солария , VERVACO е като песен ......

:clap: ако така бързо валят красотите много скоро страниците ще са повече от 37. Честита нова година! Да Ви е все така ползотворна, изпълнена с красота и успехи! Бъдете здрави, за да създавете още прелести и да радвате всички съфорумки! :kissyou:

Да Ви се похваля с новата ми рамка , дано и на Вас да ви харасва .На живо е божествена гледка.
Извянявам се за нескромността ми , но такава беше първата ми мисъл като е видях.
Днес е хубав празник и ще я занеса да ми я осветят.

:eek: Наистина е божествена Роси, а колко очарование носи - благородно да ти завиди човек!:gipsy: Нека пази и същевременно краси дома ти! Златни ръце имаш!:flowerlove::flowerlove::flowerlove:

Роси,рамката е много красива ,но без майсторски избродираната икона щеше да е само красива рамка,а сега си е допълнение към един от твоите шедьоври.Със здраве да и се радваш дълги години.

Винаги съм казвала ,че за да изпъкне красотата на един гоблен ,рамката трябва да е перфектно избрана, пък ако ще и да е по- скъпа от самия гоблен.Иначе колкото и да е красив и майсторски изработен гоблена с неподходящата рамка целият ни труд отива по дяволите . Не се стискайте момичета, когато си поръчвате рамките изберете най - доброто за вашия гоблен . Крайният резултат си заслужава всеки похарчен лев .

Назад