oonnato 10 Ноември 2011 #84 Фани невероятни красоти си започнала.Леопарда е страхотен:loveglasses::clap::kissyou:
O ovne 11 Ноември 2011 #88 Нали съм си любител на котките, не мога да отмина твоя разкошен котарак. Поздравления!
ANIMONI 11 Ноември 2011 #89 Лелее,Фани,на много стана си затъкала-сезони,коне,леопарди,красавица.лятото май набляга на мързела,но сега зимата май ще кротуваш и ще ги подкараш като поточна линия-един след друг.
Лелее,Фани,на много стана си затъкала-сезони,коне,леопарди,красавица.лятото май набляга на мързела,но сега зимата май ще кротуваш и ще ги подкараш като поточна линия-един след друг.
F fanivarna 12 Ноември 2011 #90 благодаря Ви момичета,Руме права си ,цяло лято хайманосвах,време е да включа турбо-иглата ,след Лео имам 8 (гоблена) -чакащи ред
благодаря Ви момичета,Руме права си ,цяло лято хайманосвах,време е да включа турбо-иглата ,след Лео имам 8 (гоблена) -чакащи ред
margo67 Гобленар 12 Ноември 2011 #91 Страхотен котаран се заформя:clap:, като ти знам темпото доста бързо ще стигнеш до последния от осемте гоблена:idea:
Страхотен котаран се заформя:clap:, като ти знам темпото доста бързо ще стигнеш до последния от осемте гоблена:idea:
canko 22 Ноември 2011 #95 направо съм изумена от скоростта с която шиеш,знаеш следя те отблизо защото сравнявам цветовете си с твоя,успех до края Фани
направо съм изумена от скоростта с която шиеш,знаеш следя те отблизо защото сравнявам цветовете си с твоя,успех до края Фани
sianie35 Гобленар 22 Ноември 2011 #97 Напредваш непоносимо бързо! Но не се и съмнявам в теб!Само се питам кой от чакащите ще мяташ после....
Напредваш непоносимо бързо! Но не се и съмнявам в теб!Само се питам кой от чакащите ще мяташ после....
zdrave 22 Ноември 2011 #99 Фани страхотен напредък ,хайде давай с твоята скорост бързо ще го докараш до финала