etapite mi

Еее,ти вече ме разби!Невероятна скорост-поздравления,за което,както и за прекрасния модел,който си избрала.Предполагам,че на следващата среща ще е вече завършен ;)

Добре се получава, колкото повече шиеш ,толкова по ми хваща окото..:clap:

Орелът е прекрасен:clap:,а почивката бързо ще свърши ми се струва.:D Новите придобивки са красиви-Доме оригинал ли е ?:confused:

Орелът е прекрасен:clap:,а почивката бързо ще свърши ми се струва.:D Новите придобивки са красиви-Доме оригинал ли е ?:confused:

комплектовка е от моя приятелка в Турция на супер цена ми ги направи говори и български ето от тук можете да се свържете с нея http://sani1.blogcu.com/

Почивката ти е очарователна и аз съм я приготвила за релаксация някой път :D

Поздрави :kissyou:

fanivara,отдавна не съм влизала в етапите ти и не съм коментирала твоята Почивка,тя е направо прекрасна и си я преполовила още малко ти остава и ще я завършиш.

:clap::clap:Страхотен е!!
Не знам как успя да го ушиеш толкова бързо!!

Нямам и съмнениe нито за скоростта, нито за поредната ти красота!Браво!Обаче аз си чакам сезоните.....:confused:....нямам търпение да видя етап-знам си аз ,че няма да чакам дълго....:D

:clap:Дамата много ми хареса.За първи път я виждам ушита на тонирана панама и стои много по-добре отколкото на бялата.Поздравления!:kissyou:

благодаря Ви момичета за хубавите думи:kissyou: и благодаря на Canko за схемата и конците/ дамата на Вервако е от нея :loveglasses::kissyou:

Назад