F fanivarna 8 Декември 2010 #1 v momenta shiq damata drugite sled tova )) Последно редактирано от модератор: 13 Юни 2011
F fanivarna 26 Април 2011 #5 машинка за правене на цветя това си го купих от чужбина но седи все още не дойде ред за него :idea:
F fanivarna 27 Май 2011 #7 сега си почивам с този :loveglasses: днес ми идват сезоните на Доме и корабчето на Леврон Последно редактирано от модератор: 2 Септември 2011
F fanivarna 27 Май 2011 #8 бързам да си покажа новите придобивки подготвя ги една приятелка от Турция http://sani1.blogcu.com
gyuksel 27 Май 2011 #9 Oh i ti imash may za vsyka staya gobleni kak shte se vazdarjish koy shte zapochesh prav Da ti sa chetiti no majat ima vkus ushiiy i "Turska svadba "
Oh i ti imash may za vsyka staya gobleni kak shte se vazdarjish koy shte zapochesh prav Da ti sa chetiti no majat ima vkus ushiiy i "Turska svadba "
F fanivarna 27 Май 2011 #10 за сега няма да почвам от новите ще доваршвам старите много ми се натрупаха почнати а и ще ходя на плаж това лято имам нужда от релакс :loveglasses:
за сега няма да почвам от новите ще доваршвам старите много ми се натрупаха почнати а и ще ходя на плаж това лято имам нужда от релакс :loveglasses:
nimate 27 Май 2011 #11 На мен ми се струва, че имаш вълшебен шкаф където да трупаш новите придобивки. Шии, шии и показвай, а ние ще ти се радваме. :kissyou:
На мен ми се струва, че имаш вълшебен шкаф където да трупаш новите придобивки. Шии, шии и показвай, а ние ще ти се радваме. :kissyou:
neli_ 27 Май 2011 #13 Поредната красота е готова:clap::clap: А с твоята скорост не се съмнявам че скоро ще завършиш започнатите,но и ще подхванеш някое от новите попълнения.
Поредната красота е готова:clap::clap: А с твоята скорост не се съмнявам че скоро ще завършиш започнатите,но и ще подхванеш някое от новите попълнения.