Да покажа и аз малко от моите занимания

• Началник на темата Началник на темата ovne
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви за отзивите, момичета. Иконата на свТеодорТирон вече е в манастира и я приеха много добре, а за мен остава удовлетворението, че съм направила нещо, макар и съвсем малко да си запазим историята. rodich, синята пагода е отдавна на стената, мисля че съм я показала, но специално за теб

Много красота,много труд и много идеи има в твоята страничка!!!!!!!!!!!Поздравявам те!:clap:
А "Гръцкото пладне" е разкошно-заредено с позитивизъм!:clap:

Показах чудесния подарък от Пепито в темата за играта ЧРД, но искам да покажа тук само бродираната част от него. Прекрасен гоблен на Риолис и много сладурско ключодържателче. Благодаря ти от сърце, Пепи!:kissyou:

Пепи, маковете са наистина фантастични! Браво! :clap: :clap: :kissyou:
Честито на Марго за прекрасния подарък!

Марго, прекрасно е чувството, че си доставил радост на някого. Много ми е приятно, че подаръка ти е харесал. За теб правих две неща в моя гобленарски живот - ших за пръв път с вълнени конци и ших миниатюра. Възхищавам се на момичетата, които правят невероятни красоти с картички, новогодишни играчки, великденски яйца и др. (аз май нямам такова търпение да боцкам на толкова малко място, предпочитам да ушия един голям "чаршаф")Но винаги имало и първи път. Още веднъж благодаря на всички, които надникнаха в моята страница.

Mного са красиви маковете-тези цветя са ми слабост,а твоите са станали като истински

Ех, че отдавна не съм качвала нов гоблен!?! Ето магнолиите вече "облечени" и наредени в цветната градина на стената Малко тъмна стана снимката, но сърце не трае до утре.

Прекрасни гоблени.С разработката на иконата си се справила перфектно.Поздравления за това начинание.

Много стилни, много нежни тези магнолий!!!:loveglasses: Страхотен избор на модел!!!:clap:

от ръцете на мама

Здравейте мили момичета и момчета, тъй като скоро едва ли ще се появя в тази тема (занимавам се с доста голям проект - Тюркоазената вълна на ГК), а и отдавна имах желание да ви покажа едно от нещата, които е ушила майка ми преди много години. Тя не шиеше гоблени, но има много карета със шевици, възглавници и други дребосъци с най-различни видове бодове, но тази покривка е най-голямото и произведение. Като я гледах как шие се запалих да започна и аз.Затова и една от любимите ми теми са цветята. Подари ми я на сватбата и аз я пазя като очите си. Но не мога да не ви я покажа:

Фантастична покривка! Слабост са ми бродираните покривки и карета, но сърце не ми дава да ги постеля на домашните любимци.И аз ги крия и ги пазя :D

:clap::clap::clap:Браво .Всичките са много красиви.Много положен труд,но си струва:clap:Пълни ти очите:kissyou:

Урааа! Завърших го! Борих се с този гоблен от април месец и ви го показвам току що изпран, още неизгладен. Но така се радвам, че най-после е готов - това е най-големия за сега по размер - 37,5см/49,5см.
URL=http://radikal.ru/F/i022.radikal.ru/1012/26/03f8151bf439.jpg.html]
03f8151bf439t.jpg
[/URL]

Чудеса сътворени с игла!! Шия гоблени повече от 20 години,но затаих дъх пред този .За първи път го виждам. Не знам името и фирмата ,която го е комплектовала ,но желанието да го ушия е голямо.Дали ще се намери някъде схема и ключ? bon4eva@abv.bg

Здравейте мили съфорумки! Отдавна не съм публикувала нищо в темата си, пък и нещо напоследък по-рядко съм във форума и то не защото не искам, ами все по-малко свободно време имам. Искам да ви покажа последния си голям гоблен завършен. Завърших го миналата година и много си го обичам, показвам снимката веднага клед като съм го завършила, сега изпран и прибран си чака рамката. А сега ще ви покажа една част от творенията си от моята нова стаст, с което малко изневерявам на гоблените (ама не задълго)

И ето още малко плетеници, последното е съчетание на плетене и квилинг:

Назад