Да покажа и аз малко от моите занимания

• Началник на темата Началник на темата ovne
  • Начална дата Начална дата
Прекрасен е!:clap::clap::clap:Не се съмнявам в теб-и с избора на рамка,ще се справиш,!:clap::clap:

Видях го в осинката и много ми хареса, много харесвам слънчогледи. Браво за усилията! Напиши как беше като процес, колко цвята са.

Благодаря на всички за добрите и мили думи :kissyou: Мamanushi, аз също от Осинката го харесах - там едно момиче го беше ушило, но нейния ми се стори с малко повече кафяви цветове(т.е. доста по-тъмен) и затова се реших сама да си го разработя; като размер е 180 на 250 кръстчета, ших го на Аида 18,с 40 цвята. Ама си признавам,че в процес на шиене имаше заменяне,мартеници и нагласяне според картинката, но ми беше много приятно да си шия шаренийката. Вече е даден за рамка, скоро ще ви го покажа облечен.

Много приятен и свеж пейзаж, поздравления за разработката и изпълнението! :clap::clap::clap:

Ето го и моето "Гръцко пладне" вече в рамка , много му се радваме всички, даже и котката ми проверява качеството :D

Много хубав пейзаж .А и "проверяващият" явно е доста вещ в работата си.Не съм го виждала този гоблен и ми хареса комбинацията от цветя и пейзаж,а изработката е страхотна

Гобленът е изящен, две мнения няма, но не мога да се сдържа да не кажа колко настроение ми донесе инспекторът. Прекрасен и много красив, направо да го нацелуваш. Аз си имам същия, но е чисто бял и преди време дъщеря ми стигна до извода, че бил красив като гоблен с мъниста :D
Та и аз сега, като го видях си казах-Боже прекрасен е, като гоблен с мъниста :D

Ето завършено и моето начинание - да направя икона на св.Теодор Тирон, рисувана е около 1866г.,наскоро реставрирана в манастира в Правец. Оказа се че няма много запазени икони на светеца, а открих че той е покровител на моя град - Стара Загора още от Средновековието и реших да направя тази разработка и да я подаря на манастира,носещ името на светеца. Вече в рамка. На 3 март е Тодоров ден и е храмов празник и тогава ще я дам в манастира.

Страхотно се е получила иконата, Пепи! Наистина ли ти си и разработила схемата?. Уникална си! :clap: :clap: :clap:

Много красива икона , много благородно решение , да я разработиш , ушиеш и подариш , не мога да подмина ,без да те поздравя за това благородно начинание .Дай боже ,да те пази и помага :kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря ви момиччета, за добрите думи.Разработването на схемата доста ме озори, тъй като снимката на оригиналната икона не беше перфектна, а и нямам голям опит с РМ програмата.Радвам се, че се получи сравнително добър резултат, надявам се и в манастира да я харесат.

Привет,
оглеждам се за синята пагода... какво стана с нея? може ли да я покажеш с рамка? :)

Не мога да подмина и да не те поздравя!!!:clap: И за идеята и за изпълнението.:loveglasses::clap:

И от мен приеми най-искрени поздравления! Много е трудно да правиш схема - знам от личен опит, още повече, че се стараеш да е за подарък ! :clap::clap::clap: Резултатът е чудесен, сигурна съм, че ще я харесат!:flowerlove:

Назад