Моите скъпи творби

Реших и аз да Ви покажа своите творби. Със семейството на гоблените се запознах съвсем случайно,по молба на майка ми.Шия от близо година и съм много горда със себе си.Както нямах никакво желание да се захвана с това изкуство,сега не пускам иглата :DДано Ви харесат, много ще се радвам! :angel:

Преглед на прикачен файл 150982

Преглед на прикачен файл 150983

Преглед на прикачен файл 150984

Преглед на прикачен файл 150985

Преглед на прикачен файл 150986

Последно редактирано:
Аз да се похваля с нещо не чак толкова ново.Да си призная честно бях забравила, че не е рамкирана :uhhhh:,но се поправих.Избора беше труден,но мисля че е сполучлив.Лично на мен това ми е любимия гоблен.Дано и вие му се насладите така както аз :kissyou:

Преглед на прикачен файл 154598

А ето и нещо,което признавам си,адски много ме измори.Този модел на Solaria се оказа голямо предизвикателсво за мен.Доста труден ми беше,но пък стана хубав.Утре ще го изкъпя и ще го занеса да го облека с някоя подходяща рамка.След това заминава при притежателката си за 8 март.

Преглед на прикачен файл 154745 Преглед на прикачен файл 154746

Незнам дали тук е правилното място,но искам да изкажа огромната си благодарност на една съфорумка- neli0909.Благодаря ти приятелко за прекрасния подарък,много е красив и никак не е скромен.Ще я ушия с огромно желание и ще я сложа на място,където винаги да я виждам.Хиляди целувки и отново благодаря за вниманието:kissyou::kissyou::kissyou:

Преглед на прикачен файл 157434

Назад