Моите скъпи творби

За първи път я виждам тази дама - много е готина........ :clap::clap::clap:

Страхотен магнетизъм лъха от тази дама. И аз за първи път я виждам

Много хубава е станала............. :clap::clap::clap::clap:
И аз имам две такива и ги мотая за градската градина, че нямат схеми и са удобни за улично шиене.......... :gipsy:

Нежно е................ сега трябва да се дооформи и да грейне на някое диванче!!!:loveglasses:
Колкото до малцината надникващи...................не е само в твоята страничка.............просто се пренесоха във Фейса хората.............. лично за мен не е правилно и даже ми е малко тъжно, но................:kissyou:

Аз до сега само две картички щампа съм ушила и пръстите ми изтръпнаха и цялата се изпободах. Моите адмирации за това, което правиш :clap::clap::clap:

От скоро съм във форума,и чета всичко което се пише.Но не коментирам често,защото вие се познавате и сякаш не е удобно да пиша редом до вашите коментари.А това с Фейса за мен не е вярно,даже сега дъщеря ми ме пита във фейса ли влизам и аз и отговорих,че най-напред ще разгледам форума и тогава.Всички сте много мили,знаете много неща и най-хубавото е че ги споделяте.За 5-6 месеца научих толкова много неща,коти въобще не съм знаела че съществуват.

Момичета благодаря,че ви има.

Назад