ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Radi много са хубави. Браво :clap:

А сега ето скок подскок и моя щъркел. Е не може да се мери с този на Светла Петрова, но не се и опитвам :kissyou:

Ради, много са хубави,:clap::clap::clap:по-хубави от моите,които все не смея да направя след като видях вашите красоти.:D:idea:

Radi- картичките са ти супер!Поздравявам те!Не се отказвай да твориш нови!

Схеми , шаблончета и моделчета от картинки,които аз използвам ,като им правя дупчици и решавам с какъв бод да бродирам частите от елементите им!Винаги за картичака ползвам размер при принтиране 10/15 см.

Зайчета!

по тази "схема" ших моето за календара

Сега вместо морковче ,може да му се сложи яйце в ръцете!

От тези -използвайте си фантазията и ги пригодете за Великден!Първото дори прилича на яйце,с една панделка в средата и готово!

Слагам няколко морски!Дано ти свършат работа!Едното е схема на гоблен, но като го намалиш до размера който ти е необходим и му вземеш само контура като основна схема за изонит и ще стане!Успех!

anito11- :clap:Зайко е супер!Готова си за Великден!

Ето две яйца и от мен. А за третото ако някой има схема или се опита да направи ще съм много благодарна.

veneta_az - Няма нищо сложно,то самото си е схема!Направи го по размер като за картичка или колкото голямо искаш да ти бъде ,принтирай го!Ето ти го в един цвят ,ако нямаш цветен принтер!

Абстрахирай се на първо време от дебелата черта и работи върху всяко отделно квадратче ,като спазваш реда за да се получат цветенцата!Все пак преди това трябва да отбележиш къде ще са ти дупчиците , а в едно малко квадратче те са по 10 от всяка страна!След което бродирай и си слагай каквито цветове желаеш!Техниката е като запълване на ъгъл!

Накрая сложи дебел конец,ще е още по-ефектно с ламен за да очертаеш големите квадрати!Можеш да го избродираш на едно картонче и накрая да оформиш яйцето с изонитен бод!Другият вариант , ако искаш да ти е червено ,направи го на червен картон и изрежи картичката по контурите на схемичката за да ти се отвори прозорче , оформи с някакво златно ширитче !Можеш и да го залепиш направо върху определената картичка ,като пак след това залепиш ширит!Аз доста такива картички направих и става чудесно и лесно!Накрая ще получиш едно яйце тип фебердже!Можеш да ползваш и тези като моделчета ,като второто е за бродиране ,но пък може да ти послужи да вземеш идея от него и да го доокрасиш твоето с мъниста,да изрежеш и му сложиш поставчица !Избора е твой и фантазията също!

Дано си ме разбрала !Ще се опитам тия дни да направя едно и ще го покажа!Но бая боцкане има на дупчици,да имаше кой да ми ги прави ще е супер:D!
Успех и покажи!

Благодаря, pepen. Притеснява ме, че дупките ще се получат много нагъсто и дали няма да се скъса картона. При първа възможност ще пробвам и разбира се, ще се отчета с резултата.

Благодаря за раковините момичета. Трябваше ми да ушия нещо набързо за имен ден на човек на име Иван. Три приятелки решихме да го изненадаме, а ние си го знаем като "раковина" и затова за именния му ден една раковинка :D

veneta_az- бях ти обещала че ще пробвам да направя твоето яйце!Писах ти че всяко квадратче трябва да има по 10 дупчици,но предвид големината му май няма да стане!Явно това е правено по-голямо!Започнах и да запълвам -ъгъл,но като са малко дупчиците не се получава така красиво и преминах на друг бод:DСтрува ми се че ще стане също добре ,показвам ти в началото ,но и тука може да проявиш фантазия!С един цвят да оформиш кръст и около него друг цвят,да нахвърляш мъниста тук там и ще стане пак ефектно!То и така бая труд ще хвърлиш!Това съм решила да го направя цялото в червено ,да му сложа мъниста и нещо като обков в златно :idea:Дано успея това да го свърша и украся и ще покажа!:rainbow:

veneta_az- бях ти обещала че ще пробвам да направя твоето яйце!Писах ти че всяко квадратче трябва да има по 10 дупчици,но предвид големината му май няма да стане!Явно това е правено по-голямо!Започнах и да запълвам -ъгъл,но като са малко дупчиците не се получава така красиво и преминах на друг бод:DСтрува ми се че ще стане също добре ,показвам ти в началото ,но и тука може да проявиш фантазия!С един цвят да оформиш кръст и около него друг цвят,да нахвърляш мъниста тук там и ще стане пак ефектно!То и така бая труд ще хвърлиш!Това съм решила да го направя цялото в червено ,да му сложа мъниста и нещо като обков в златно :idea:Дано успея това да го свърша и украся и ще покажа!:rainbow:

Според мен се очертава ОБЕЩАВАЩО ... с нетърпение ще следя процеса.:kissyou:

:hello:Голямо боцкане му хвърлих на това яйце !Къде право,къде криво ,ето го!:D

Хич не ме кефи!А що конец и боцкане хвърлих!Не си заслужава!Още не съм го доукрасила,но май така ще си остане!Пълен провал!:confused:

Хич не ме кефи!А що конец и боцкане хвърлих!Не си заслужава!Още не съм го доукрасила,но май така ще си остане!Пълен провал!:confused:

Според мен си е идеално!

:clap:
Сложи му една панделка посредата /все едно е опасано с нея/ и я завържи на панделка /предлагам златна или органза в жълто/. Като стане релефно чак и на тебе ще ти хареса!!!

Защо ще хвърляш толкова труд на вятъра. Я го доукраси и ще видиш как ще стане красивичко и ще те зарадва.

Назад