Сега като гледам картинките - нямат нищо общо с тези от другата тема.
И просто предлагам да смените там снимките и ...............
Много сложно го измислих.
Я пуснете нова тема с нова анкета, но нека всеки участник качи снимки на календара си. Така или иначе вече няма тайна ............. Поне ще се нагледаме на красоти, :kissyou:
Аз първо гласувам,:greeneye: после чета и откривам разликите. Четейки темата с анкетата бях склонна да застана на страната на abi1004. Сега, четейки тази тема, вече съм на противоположна позиция. За сетен път се уверявам колко важна е гледната точка. Независимо кой ще е победителят, браво :clap: на всички, които участваха, а за нас остават поуките за следващите игри.:kissyou:
Мили мои сладурани,ако си мислите че миналите събития са ме сломили и вече няма да показва моите творения ,се лъжете!Обещаното си е обещано!Покрай календара избоцках и други изненадки за подаръци на моите другарчета !:kissyou:
Това е любимият ми триптих,който за съжаление не е фотогеничен, но който го е виждал на живо знае за какво става на въпрос!
И мноооооого картички /дано не се повтарям със снимките/!имаше и още но просто не съм ги снимала!
Момичета невероятни нещица сте сътворили. Мисля че всички би трябвало да са фаворитки, не само една. ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!! И ПО-ВЕЧЕ СВОБОДНИ МОМЕНТИ!!!!!!!!:clap::clap::clap:
Това е моят календар - беше под номер 4.
Всеки месец е на отделна страница,с формат А4.Е, има си и заглавна ...,но начина, по който го представи Аби ми допада много за това ползвам и нейния колаж.:kissyou:
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и им допадна начина,по който съм го оформила.
Честито на победителя!
Честита Коледа на всички и щастлива, здрава, ползотворна и изпълнена с много положителни емоции 2011 година :kissyou:
Това е пък моя календар. Личното ми мнение го казах предварително - затрудни ме и съответно резултата не ми допадна към момента на приготвянето. Но....сега ми виси на стената и си ги гледам постоянно всичките 12 картички.
Пепен не ми пращай подарък :-|