Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Пепе, давай, ама нещо по-лесничко - за начинаещи. Лесно се шие, ама после това оформяне на гърба:.....не съм ви забравила ,но в момента гледам детенце до НГ, навън вали сняг , а аз живея на "Олимп"/"Скобелев парк"/ и ми е малко трудно да отида до пощата/освен да се спусна с шейната по нанадолнището/!Надявам се да ме разберете и извините !Догодина/не другата НГ/ ще си получите обещаното, заслужено с много труд !Сега ви пожелавам весели новогодишни празници,много веселие , фойерверки, хапване и любов!И отново ,искрено ви благодаря за участието и творете че идва 1 март,8 март,първа пролет и......красоти за вашите близки и приятели и показвайте :kissyou:!Схемички бол, ако на някой му трябват такива с цветенца ,мартенички, яйчица да свирка !Светле-наистина щъркелчето е супер,пусни му схемичката :rezando:
iasi- поздравления за красивите картички които си изработила!:flower:
iasi- схемите за изонита не са с такава резолюция като тези за гоблените!Те са пригодени за картички с размер10/15,така се и принтират!Ако искаш да е по-голяма,спокойно я увеличи още преди принтирането и ще ти се получи желаният от тебе размер!Аз имам програма да ги прехвърлям и в пдф ,,но най-добре е ръчно нагласяване преди принтирането !Но най-подходящият е този който написах!Когато ги правя по-малки-свивам схемата!Дано си ме разбрала ,но пробвай и ще се убедиш сама!:kissyou:
Ge4i1970- забравих да ти благодаря за чудесните схеми!Направо са "трепач":flowerlove:!Давай ако имаш и други подобни !Аз ще се поразровя също ,но в момента съм с детенце!Освен това из разни схеми с шаблони също намирам модели ,намалявам ги,слагам им точици и са готови за изонит:idea:!