ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Браво Слетле , не съм се и съмнявала че си ти - това бе моя фаворит :kissyou:

Пожелавам ви да имате хъс да направите и други игри та да се радваме на сътворената краоста :clap:

Прекрасни картички и календари :clap:
От мен нещо скромно, като за начало ...Един фотогроф имам, нямам думи :(
А еднаквите картички са за щерките :idea:

:kissyou: Честита Коледа на всички неуморни пчелички на огромна патерица! Направо нямах време да умра тези дни, но това не ме оправдава.
Моя календар е под номерче 1 и го правих изключително спешно след командата на Пепа, ама вече имам няколко приятелки, които го искат завинаги! :gipsy: Благодаря Ви, че сте го харесали, макър нощно сниман! Както искаше организаторката-шареничко и блести!...и да вземете да се спрете малко с тези все по-хубави неща, които правите, че ми потекоха.........сещате се какво! Супер картички стават!Аз съм в друг вихър до края на празниците и после съм решила да пробвам нещо.......ще го направя и като го покажа ще Ви зарибя! :D Много обич на всички от горен Дунав!

:.....не съм ви забравила ,но в момента гледам детенце до НГ, навън вали сняг , а аз живея на "Олимп"/"Скобелев парк"/ и ми е малко трудно да отида до пощата/освен да се спусна с шейната по нанадолнището/!Надявам се да ме разберете и извините !Догодина/не другата НГ:D/ ще си получите обещаното, заслужено с много труд !Сега ви пожелавам весели новогодишни празници,много веселие , фойерверки, хапване и любов!И отново ,искрено ви благодаря за участието и творете че идва 1 март,8 март,първа пролет и......красоти за вашите близки и приятели и показвайте :kissyou:!Схемички бол, ако на някой му трябват такива с цветенца ,мартенички, яйчица да свирка !Светле-наистина щъркелчето е супер,пусни му схемичката :rezando:
iasi- поздравления за красивите картички които си изработила!:flower:
Пепе, давай, ама нещо по-лесничко - за начинаещи. Лесно се шие, ама после това оформяне на гърба :(

Пепка, няма да се откажа от предложението ти. Когато можеш, прати ми схемички, ей така, да си имам. Че малко съм ги събрала и аз! :D Ама нищо де, нали казват, че от много глава не боли. Или греша? :confused:

Пепи, разбираме те относно метеорологичните плевенски условия.Учила съм там и зная какво ледено драпане по урвите е през зимата! :D Гледай детенце с обич и удоволствие и весели празници!:kissyou:

Всеки ден ще качвам схемичка поне на едно цвете!Но ако погледнете по-предните постове има доста линкове със схеми за изонит , а там има и с цветя!Може би малко по-трудно ще е с яйчицата и пилетата ,но ще пригодим нещо!Вярвайте ми:D!

Ако искате да ви изпратя моите великденски, които имам може и да ви свършат работа. :confused: Кажете и ги пускам. Ако пък решите може да ги публикувам като Пепка и на който му харесат да си ги свали на компютъра.

:DПепи, разбира се че ти вярвам!:kissyou:

Ge4i1970- качи няколко за да им се порадваме, а може към тях и съответната схемичка!:idea:Друго си е да видим изработени ,а не картинки!:kissyou:

Пепи, не съм ги шила още, така че не мога да покажа! Ето някои неща:

Това не съм го шила аз, но много ми харесва! :)

Последно редактирано:
iasi- схемите за изонита не са с такава резолюция като тези за гоблените!Те са пригодени за картички с размер10/15,така се и принтират!Ако искаш да е по-голяма,спокойно я увеличи още преди принтирането и ще ти се получи желаният от тебе размер!Аз имам програма да ги прехвърлям и в пдф ,,но най-добре е ръчно нагласяване преди принтирането !Но най-подходящият е този който написах!Когато ги правя по-малки-свивам схемата!Дано си ме разбрала ,но пробвай и ще се убедиш сама!:kissyou:

Ge4i1970- забравих да ти благодаря за чудесните схеми!Направо са "трепач":flowerlove:!Давай ако имаш и други подобни !Аз ще се поразровя също ,но в момента съм с детенце!Освен това из разни схеми с шаблони също намирам модели ,намалявам ги,слагам им точици и са готови за изонит:idea:!

Последно редактирано:
iasi- схемите за изонита не са с такава резолюция като тези за гоблените!Те са пригодени за картички с размер10/15,така се и принтират!Ако искаш да е по-голяма,спокойно я увеличи още преди принтирането и ще ти се получи желаният от тебе размер!Аз имам програма да ги прехвърлям и в пдф ,,но най-добре е ръчно нагласяване преди принтирането !Но най-подходящият е този който написах!Когато ги правя по-малки-свивам схемата!Дано си ме разбрала ,но пробвай и ще се убедиш сама!:kissyou:

Ge4i1970- забравих да ти благодаря за чудесните схеми!Направо са "трепач":flowerlove:!Давай ако имаш и други подобни !Аз ще се поразровя също ,но в момента съм с детенце!Освен това из разни схеми с шаблони също намирам модели ,намалявам ги,слагам им точици и са готови за изонит:idea:!

:yes: за картички са, но имах предвид че първото яйце е идеално като размер и се принтира чудесно, но останалите са с много малки дупки. Може пък грешката да е в моя компютър :confused:

За много години момичета :kissyou:

Щъркела е страхотен и аз ще го направя. Искам да помоля за схемата на сърцето от месец Февруари :-|

Сърцето от февруари е правено по тази снимка

3fdfca3ac46f.jpg

Пепи, ето това съм сътворила още в началото на месец декември, бях го качила в моите творби. Скромно е но бъдете снисходителни аз не съм майстор като вас

Назад