Какво свърших през тази година

• Началник на темата Началник на темата кроти
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета:kissyou:
Даниелче, още не е почнала ремонта, държи си го опакован и го крие:greeneye:
Нели, аз за сега все още имам свободно място да нареждам гоблениет, ама скоро ще свърши, за това бързам да ги слагам в рамки :confused:.
Душкова, нали е казано - за лудо работи, за лудо не стой, та и аз така, докато си почивам избоцквам по нещо:D
Мария, да от серията на Пермин е гобленчето - Юлската фея. Пазя схемата и ще ти я пратя, но я имам само на хартия, нямам скенер за да я кача.. Освен като прескоча до Пловдив, да се видим и ти я дам, много лесно и бързо се щие:kissyou::

Е това се казва продуктивност :clap:
а не като някой да се чудят само къде да ходят да пият кафе ;)

Рилският манастир е страхотен в рамката, а розите са направо разкош,

да са ти честити, и браво за бързината с която ги завърши :clap: :clap: :clap:

Таня, много ще се радвам да се обадиш - имаш и адрес и телефон :idea:
А аз имам и скенер, и кафе, и мога да те "почерпя" и със схемата на августовската фея :D
:kissyou: :kissyou:

:clap::clap:Гоблените са разкошни.А мъникът с кученцата е истинска прелест!:kissyou:

Кроти, разопаковах гобленчето с феята и розата и го държа до монитора, засега...
Много ти благодаря! :kissyou:

ех, да мошех и аз така да си почивам, нямаш спирка :clap::clap::clap: за последните работи. всяко със своя красота.

Хубави са. Там където си сменила цветовете е по-сполучлив твоят избор. "Момиче - цвете" ме впечатли доста!

:clap::clap::clap::clap::clap: за всичко сътворено ..................

И само да кажа, че племеницата може само да съжалява - кучовците са сладури.

Отдавна не съм писала в темичката си, не че не съм ушила някои неща, но все не намирах време да ги кача, а някои и така ги подарих, без да ги снимам и няма как да ги покажа:( освен това съм и ужасен форограф, хич не ме бива

Малко дребосък, който вече е пресътворен в топки, камбанки и картички

тези две гобленчета са за подарък на приятелки съфорумки
.

остава да покажа и подаръчето за другарчето ми в играта

Имаш чудесни гоблени, шиеш бързо и си нашата гордост!

И като "потърпевша" от последните ти гоблени , мога само да кажа - БЛАГОДАРЯ!!!!
URL=http://smajliki.ru/smilie-113649159.html]
01421250dfc621093b749f02d002fc7a.gif
[/URL]

забравих банера, моя първи Дименшън :D

Това са гобленчетата ми за другарчето в коледната игра, вече си ги получи и мога да ги покажа

Таня, много красота си сътворила отново! :clap: :clap:
Особено много ми харесва гобленчето със свещите. Ако пазиш схемата се нареждам за нея:angel: :kissyou:

Назад