Ако искаш да увеличиш серията на Херитаж и търсиш схеми само свирни, аз съм шила маковете, орхидеите и слънчогледите, които вече имаш. Поздрави за направеното до момента. Хич не е малко.
Благодаря ви момичета:kissyou::kissyou:Откровено казано доста ме поизмъчиха, защото схемата им беше за кръстчета, а аз ги ших с гобленов бод , пълно е с полукръстчета, изместени кръстчета и т.н, бях принудена да го направя понеже първите два са шити по този начин. Голямо порене беше, но все пак успях...
Дадох си почивка и помързелувах малко тая седмица. Уших набързо два дребосъка ето този подарък за рождения ден на една наша сфорумка.
Този мъник го бях приготвила за зарибявка на една племеничка, ама тя отказа да се занимава с такива бабешки работи и аз си го избоцках сама
Ето и последните ми два "нормални" гоблена вече в рамки
Браво, Таня!!!! Стархотни са дребосъците и новите премяни на вече ушитите гоблени. А това с момиченцето, не е ли от една календарна серия на Permin? Ако му пазиш схемата, ще съм много шастлива да я споделиш с мен, а аз мога да ти изпратя една друга от тази серия :idea:
:kissyou: :kissyou: