Какво свърших през тази година

• Началник на темата Началник на темата кроти
  • Начална дата Начална дата
Ако искаш да увеличиш серията на Херитаж и търсиш схеми само свирни, аз съм шила маковете, орхидеите и слънчогледите, които вече имаш. Поздрави за направеното до момента. Хич не е малко.

Благодаря ви момичета за добрите думи:kissyou:
Ружанка, харесаха ми маковете от твоята колекция, ако реша да ги ушия, ще свиркам:greeneye:

Жълтите рози, които толкова дълго време търсих, са вече готови:D

Хич не ме бива за фотограф :(, в действителност цветовете са много по-наситени и ярки :confused:

Последно редактирано:
:clap::clap::clap:Много са красиви!Честито! Като си включила на скорост и нямаш спиране:kissyou:

Благодаря ви момичета:kissyou::kissyou:Откровено казано доста ме поизмъчиха, защото схемата им беше за кръстчета, а аз ги ших с гобленов бод :(, пълно е с полукръстчета, изместени кръстчета и т.н, :(бях принудена да го направя понеже първите два са шити по този начин. Голямо порене беше, но все пак успях...

Мнооооооого и прекрасни гоблени!!
И всичките за толкова кратко време :clap:
Особено ме влюбиха цветята - любимите ми.

Много плодотворна и красива половин година :clap::clap::clap:

Смятам за сега да спра за малко и да се отдада на почивка:idea:, ще бодикам само дребосъци, пък ще видим до кога ще издържа :D

Ти нямашспирка!:clap::clap:Като луд с картечница си и стреляш стреляш крясотиии!:kissyou:

Страхотни са Таничка браво на теб .Да ти се чуди човек кога ги почна кога са готови :clap::kissyou::kissyou:

Дадох си почивка и помързелувах малко тая седмица. Уших набързо два дребосъка ето този подарък за рождения ден на една наша сфорумка.
Този мъник го бях приготвила за зарибявка на една племеничка, ама тя отказа да се занимава с такива бабешки работи и аз си го избоцках сама

Ето и последните ми два "нормални" гоблена вече в рамки

Красиви са Кроти, а подаръка за съфорумката - прекрасен, я да я питаш след ремонта къде ще го нареди?:clap::clap::clap:

:clap:Красиви гоблени имаш Кроти! Поздравления! Чудесно си оформила последните творби!

Много са красиви в новите си дрешки,рамките,де.:clap::clap:D:loveglasses:Чудесен подарък.Та докато си почиваш...:idea:

Браво, Таня!!!! Стархотни са дребосъците и новите премяни на вече ушитите гоблени. А това с момиченцето, не е ли от една календарна серия на Permin? Ако му пазиш схемата, ще съм много шастлива да я споделиш с мен, а аз мога да ти изпратя една друга от тази серия :idea:
:kissyou: :kissyou:

Назад