Какво свърших през тази година

• Началник на темата Началник на темата кроти
  • Начална дата Начална дата
За съжаление мога да представя само нещата ушити от нова година до сега. Другите са далеч от мен, а и не са много. Бродирам от сравнително скоро и даже бях спряла за година-две, но тази година поднових заниманието си.
Ето тези два гоблена ме накараха да го направя :D

в момента им шия другарчето - жълтите рози и когато съм готова ще ги покажа.

две комплектовки, кото бях купила и набързо уших

Довърших и това

:clap::clap::D За 6 месеца това хич не е малко.Прекрасни гобленчета си ушила!:kissyou:

Вече бях открила форума и това е първото нещо по схема свалена от нета

последва тая роза, която трябваше да ушия спешно за подарък на приятелката на големия син

тези теменужки също са по схема от нета

и същите теменужки, само, че със смененни цветове и на черна панама
вече са при другарчето ми от лятната игра заедно с това
Дано са и харесали

Последно редактирано:
Това е последния ушит и още нерамкиран гоблен

малкия син си го пожела и още не съм го рамкирала

Санита, не е много, като се има в предвид, че съм пенсионерка и друга работа си нямам:idea:

Браво за ушитото хич, не е малко за 6месеца ,а дори и пенсионерите имат ангажименти.Аз тази година доста нови неща уших ,но повечето са за подарък ,бях решила поне 1 от започнатите и стоящи в шкафа да довърша, но плановете се объркаха.Мисля че най-важното е да сме живи издрави ,за да се наслаждаваме по-дълго на любимото занимание.

поздрави за ушитите красоти и аз за 1 година ги уших всичките които имам и сега съм се кротнала и се занимавам само с градинката ми а през зимата отново сядам с иглата

Таня, поздравления за красотите!:clap::clap: Не е малко за една година. И аз уших някои неща,ама и довършвах на приятелка, на дъщеря ми също. Сега с играта уших едни мъничета като твоето -5 пъти - за рожден ден, за имен ден ,за дъщеря ми,но този път и за себе си.:D Снимаха ми нещата ,ама ще чакам да ми ги качат-не умея.:idea: Весело лято!:flowerlove:

Благодаря ви момичета:kissyou:, но годината още не е сваршила :idea:. Това са нещата шити през тази година. До сега винаги съм шила само по един гоблен и като го свърша, започвах нов, но форума ме "зарази" и в момента съм започнала три :(, но Жълтите рози са с приоритет и смятам до десетина дни да ги свърша и тогава да продължа с другите. А и е време да се помисли и за Коледните гобленчета :confused:

:D Хахахах,тези игри много планове объркват,но пък усещането да подариш и да получиш подарък -изненада е незаменимо!:kissyou:

Таня, поздравления за отварянето на личната ти тема!:clap:

И на това, ако му викаш малко.
Поздравления за изборя, изработката и не на последно място и тяхното оформление!

Прекрасни гоблени, за прекаленно малко време.:kissyou:

Очакваме и жълтите рози!:idea:

Такива красоти видях тук, че ако те са малко не знам по-натам за какво ще говорим. За половин година си ушила толкова, колкото аз за последната година не съм започнала. Успех и за напред! :clap::clap::clap:

sanita, наистина тръпката е голяма:D

Таничка, най-после успях да се справя с техниката, иначе по-рано щях да си открия темичката. Надявам се до десетина дни да съм готова с розите, измъчиха ме, защото схемата им е за кръстчета, а аз ги шия с гобленов бод и трябва много да внимавам с тия полукръстчета и четвъртинки :(

sanita , радвам се, че ти харесва видяното :kissyou:, търся нещо по-нестандартно и не толква популярно, като същевремено не трябва и да е голямо по размер, че ми доскучава и го зарязвам. Изневерих на правилото си да шия само по един гоблен и в момента имам започнати още два :(, примера на форума е заразителен :D.

:eek: аз толкова и за две години няма да мога да ушия!
Разкошни творби:kissyou:, с нетърпение ще чакам да видя второто полугодие с какво ще ни зарадваш!:idea:

Прекрасни творби.Аз като се замисля май нищо не съм доискарала както трябва тази година.Успех в следващите начинания.

Ха, някой си е купил кабел за фотоапарата и аз не съм разбрала!:D
Браво, Таня!!!!
Всичко, което си показала е разкошно и много се радвам, че успя да го покажеш :kissyou:
Слънчогледите и нарцисите са ми слабост, а за твоите.....:loveglasses:....
направо се влюбих!!!!
И наистина "моите" теменужки, са по хубави от твоите :flowerlove:
Но довечера ще ги снимам, как съм ги подредила с другото гобленче на стената в къщи и ще пусна тук снимка, да ми завиждат всички за красивите подаръци от теб!!!
Фук- фук- фук :D
Много целувки за теб, продължавай в същия дух и показвай да им се радваме и ние!

Eй Таничка ти ни засрами направо незнам ние само се мотаме с тези гоблени а ти кога успяваш незнам.А и доколкото разбрах и новите розички са почти готови .Браво на теб миличка :flowerlove: че успяваш толкова бързо да ги завършиш:kissyou::clap:

Прекрасни гоблени и въобще не са малко за толкова кратко време. Поздравления!:clap::clap:

Таня, много са ти красиви гоблените на Херитидж, наистина да се запали човек. Останалите също. Сега ще чакаме да ни покажеш какво си шила и преди тях и какво ще последва. Може би още един от серията с цветята на Херитидж? :idea:

Назад